Daphne
Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа
video 362 Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа
ID: 193_1258RRJJ-3M

Стилна рокля от луксозна сатенирана вискоза с флорален принт на черна основа

278.50 лв.
product color
product color
Запази
в любими

G K N Q X

Елегантна рокля изработена от луксозна сатенирана вискоза с цветен флорален принт на черна основа. Моделът е с миди дължина, с разкроена пола с джобове, 3/4 ръкав и класическа яка, закопчаване с копчета. Изключително подходяща за официални събития, на които да изглеждате ослепително.
Коланът се предлага отделно.
Разположението на щампата може да варира в зависимост от размера.
материали

100% вискоза

Поддръжка

Препоръчваме деликатно машинно пране (max. 30'С ) с центрофугиране или химическо чистене. Използвайте меки перилни препарати без избелващи компоненти или шампоан за вълна! Гладете само от вътрешната страна!

Наличност по магазини

Моля изберете размер