Daphne

Ежедневни рокли

Филтри filter

Размер

Ръкав

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Всяка дама иска да се чувства специална и го заслужава, при това не само отвреме навреме. Красотата трябва да бъде подчертавана и оценявана всеки ден.

Прилагателното „ежедневно“ не трябва непременно да означава нещо невзрачно и обикновено.

Това доказваме и с впечатляващата си колекция ежедневни рокли в Daphne.bg – те превръщат всеки ден във вълнуващо събитие.

Ежедневни рокли от Daphne.bg – всеки ден е събитие

Стремежът на екипа на Дафне е да предложи истински елегантни модели за стилните жени, подходящи за всеки повод. Именно ежедневните рокли доказват успеха на този стремеж.

Всеки от нашите модели е с неповторим и впечатляващ дизайн, а елегантността е основна негова черта. Ежедневните рокли могат да бъдат от ефирни летни материи, или луксозни тежки материи и дълги ръкави за студените дни.

Класическите прави рокли със силует „трапец“ и дължина до коленете ви дават различно самочувствие в забързаните работни дни. Предлагаме и рокли за ежедневието със свободно падащи силуети или с висока талия, които подчертават женствеността по изискан начин.

Богатата гама от десени с флорални или орнаментални мотиви, както и умело преплетени абстрактни елементи ви осигурява разнообразие и настроение в ежедневието.

Изчистените и минималистични модели са подходящи за по-официалната обстановка и за любителките на семплия дизайн.

Материите на ежедневните рокли позволяват свобода на движението и усещане за лекота. Те са изключително устойчиви на многократно пране и няма да изгубят цвета си или да влошат визията си.

Памукът и еластичната вискоза падат леко по тялото и ви осигуряват необходимия комфорт, за да се чувствате добре и в най-натоварените работни дни. Именно начинът по който се чувствате определя и това как ще се представяте, а красивото ежедневно облекло определено повишава увереността ви.

Моделите ежедневни рокли осигуряват комфорт през целия ден, но не за сметка на визията. Именно с нашата колекция не се налага да избирате между удобството и красотата в ежедневието, защото ние придаваме нова дефиниция на израза „ежедневно облекло“.

Daphne.bg елегантност и стил при всеки повод

Стилът в дамското облекло е въпрос на умелото съчетание на цветове и декоративни елементи, както и на изборът на дизайн, който подчертава красотата на фигурата.

Всяка жена може да има усета за стил, а ние от Дафне се стремим да осигурим най-елегантните тоалети, с които тя да превърне всеки ден в събитие.

Ние сме едни от водещите български брандове за елегантни дамски дрехи, тъй като съчетаваме усилията и уменията си с материали и технологии от световно доказали се фирми.

Елегантността не е просто временна черта на визията – тя е начин на живот.

Бъдете неотразима във всеки един момент с Daphne.bg.