Daphne

Прави рокли

Филтри filter

Размер

Ръкав

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

В модата няма друг модел който така изтънчено да подчертава женската фигура както класическата права рокля.

Поставяна на пиедестал от модните икони и обичана от всяка стилна дама, тя е еталон в елегантната визия.

Всяка изискана дама трябва да има поне една права рокля в гардероба си, за да изпитва увереност в ежедневието. Именно увереността е най-голямото оръжие с което една жена може да завладее погледите и сърцата.

Дафне неслучайно е предпочитана марка за елегантно дамско облекло от множество жени на различни възрасти.

С впечатляващата ни колекция от прави рокли можете да изразите изисканост и класа и да бъдете неустоими в ежедневието и официалите събития.

Неотразимите женствени прави рокли на Daphne.bg

Правата рокля в А-силует може да бъде подходяща за всеки вкус и повод.

Предлагаме ефирни летни прави рокли от нежно падащи материали като еластична вискоза, прохладен памук и луксозно жарсе, подходящи за лежерни разходки и неофициални поводи. Дантелените рокли в нежни пастелни нюанси притежават деликатна грация, която допълва изящната женска красота и внася усещане за лукс във визията.

Роклите от релефен жакард с флорални елементи и златисти нишки са бляскаво решение за официални поводи.

Правата рокля е най-добрият съюзник на стилната дама, която държи да се чувства добре в забързаното работно ежедневие. Изчистеният и силует и дължината до коленете създават именно изисканата визия, отговаряща на бизнес дрескода.

Стихията от нестандартни и грабващи окото флорални мотиви определя почерка на Дафне. Те превръщат правите рокли в необикновен акцент, който създава жизнерадостно настроение дори в обикновените дни.

Изчистеният дизайн в класически монохромни цветове или характерните актуални искрящи нюанси е подходящ за любителите на семплия силует.

Най-голямото предимство на правите рокли е усещането за свобода на движението и комфорт, които не са за сметка на визията, дори напротив. Тези рокли ви позволяват да се чувствате удобно в кожата си и да завладеете деня с увереност.

Всяка жена може да бъде елегантна и неотразима с изисканите прави рокли на достъпни цени от Daphne.

Защо именно Daphne.bg

Всеки наш модел съдържа еталон за дамската елегантност, допълнен със смели революционни решения, които открояват дрехите ни сред богатото разнообразие на пазара.

Неслучайно сме сред водещите български брандове за елегантно дамско облекло. Жената и нейната грация са в центъра на нашите стремежи да достигаме нови върхове и да се конкурираме със световните стандарти в модата.

Изключително важно за нас е да не допускаме компромиси с комфорта за сметка на визията, което е част от високата отговорност към нашите клиенти.

Доставете си женствена и стилна визия в съчетание с комфорта, който заслужавате, с тоалетите на Daphne.bg.