Daphne

Панталони

Филтри filter

Материал

Тип

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Подкатегории arrow icon
Официални панталони
Панталони от плат
Панталони от трико
Широки панталони

Панталонът е дреха, която е навлязла по-широко в дамския гардероб едва в средата на 20-ти век. От тогава почти няма дама, която да не се радва на комфорта на поне няколко чифта дамски панталони, които заемат основна част във визията. В едноименната продуктова категория ще откриете последните тенденции в дамската мода за панталони, както и класически предложения, които са еднакво обичани от всички.

Дафне панталони – какво е това, което ни отличава

Ако трябва да опишем с няколко думи панталоните, които носят нашия бранд, то в тях непременно ще присъстват думите женственост, удобство и качество. Това определено са едни от характеристиките на този тип долнища, на които залагаме, но наблягаме и на много други техни качества.

Ако искате да откриете дамски панталони, които да излъчват женска красота и стил, то Daphne.bg според нас е правилното място за вас. Всички най-търсени качества на този тип дрехи обличаме в изгодна цена, която е съотнесена към предлаганите характеристики на артикулите. Това означава, че тук плащате за това, което получавате и срещу всеки лев получавате качеството, здравината и красивата визия, които търсите.

Какви дамски панталони ще откриете тук

Търсите елегантни дамски панталони с ръб в класически стил? Или пък сте почитателка на т. нар. спортно елегантни панталони? Тук може да откриете предложения, които ще отговорят на конкретното търсене, тъй като разполагаме и с единия, и с другия вариант.

Ако предпочитате удобството, предлагаме ви да разгледате нашите предложения за дамски панталони с ластик. Те са лесни за обуване, а освен това и подчертават талията, акцентирайки върху женствения силует на фигурата.

Тук ще откриете така търсените красиви бели панталони, стилни карирани панталони, класически дамски панталони за офис тип „цигара“, както и така модерните напоследък дамски панталони с широк крачол, а също така и функционални панталони с джобове. Може би това е мястото, на което ще намерите следващите си черни панталони за работа. Предлагаме и еластични панталони, както и 7/8 панталони, които са идеални за летните дни.

Тук може да намерите още множество ефирни предложения, които предоставят необходимата свобода и придават фееричност на излъчването. Разполагаме с най-различни цветове и панталони в различни размери.

Всеки може да разгледа дамски панталони в следните категории:

Дафне предлага нещо повече от мода

Daphne.bg е място за дами, които обичат да глезят себе си с красиви дрехи и аксесоари, които подчертават женствеността им и вдъхват доза увереност на тоалета.

Нашият екип се стреми да отговори на всяко очакване на клиентите ни и това ни прави предпочитано място за пазаруване на дамски модни стоки в България вече три десетилетия. Предлагаме на клиентите ни пълната ни лоялност и се отплащаме с най-доброто, което можем да постигнем, не само с оглед на качеството, но и на цената, за която може да го получите.