Daphne

Официални блузи

Филтри filter

Ръкав

Материал

Тип

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Daphne.bg е вашата модна дестинация, когато става въпрос за дамски официални блузи. Ние сме експерти в елегантната мода вече повече от 2 десетилетия и няма да спрем да доставяме на нашите клиентки радостта от това да имат перфектното облекло за всяко формално събитие.

С какво се отличават официалните блузи на Daphne

Ние сме български бранд, който набляга на производството на стилни и качествени дамски дрехи. Това ще откриете и в тази продуктова категория както тук, в онлайн магазина ни, така и във всичките ни магазини в страната. Т. е. на първо място, официалните блузи, които предлагаме, се отличават с високо качество, както и със всеки друг артикул, който ще откриете при нас.

Когато говорим за високо качество имаме предвид използването на материали за изтъкаването на платовете с отлични качества в текстилната индустрия, влагането на съвременни техники в изработката и висока издръжливост на вложения материал.

На второ място, тук ще откриете носима дамска мода, която е в тон с последните тенденции. Дори, когато става въпрос за официални дрехи, продължаваме да наблягаме на удобството, защото знаем, че то е изключително необходимо качество.

Всичко това прави дрехите, които предлагаме тук в артикули с отлично качество. За Daphne.bg това обаче не е достатъчно, затова се стараем и да ги предложим на изгодна цена, която отговаря на характеристиките на предлаганата стока.

Какви официални блузи предлагаме

Тук ще откриете както изчистени официални блузи, така и такива с флорални или фигурални елементи, с ефектен стилен десен, а също и официални блузи от дантела. Предлагаме официални блузи с къс ръкав, както и такива с ¾ ръкав и с дълъг ръкав.

В стилово отношение тук ще откриете както класическа дамска мода, така и най-съвременни предложения, които ще се харесат на всяко поколение. Предлагаме и необходимото разнообразие от цветове и размери.

Свободен или втален силует, с широки или стеснени ръкави, изчистен дизайн или с изтънчени акценти, дори и с кристали Swarowski – при нас може да откриете дрехите, с които да изразите стила си.

Кога е подходящо да носим официална дамска блуза

Официални блузи за жени могат да се носят на специфични поводи. И бихме казали, че не е необходимо да сте канени на официално събитие, за да се облечете стилно. Иначе красивата дамска официална блуза е идеален избор и за гостуване на официално събитие като сватба, годеж, юбилей или кръщене, ако не сте от почитателките на роклите.

Разгледайте блузите ни в категорията, а ако не сте открили това, което търсите, може да преминете към другите ни раздели, в които също предлагаме елегантни дамски блузи, подходящи за съчетаване за официални поводи.