Daphne

Поли

Филтри filter

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Подкатегории arrow icon
Дълги поли
Къси поли
Поли до коляното

Полите се носят още от праисторически времена, тъй като представляват най-лесният метод за покриване на долната част на тялото с дреха. Източници сочат, че първата пола е изработена 3000 г. пр. Хр. и исторически се смята за втората изобретена дреха въобще, след роклята. От тогава насам нещата са се променили съвсем и от чисто и просто практично решение полата се превърна в средство за модна заявка и изразяване на личния вкус.

В настоящата продуктова категория на Daphne.bg ще откриете страхотни модерни дамски поли по последните тенденции в дамската мода.

Феерия от дамски поли за всеки повод, стил и вкус

Тук поместваме дамските поли, от които всеки дамски гардероб има нужда. В колекциите ни ще откриете вечно модерните класически модели, които всяка дама (обичаща да носи поли) трябва да притежава. Тук ще откриете множество предложения за поли тип молив или поли с по-свободен прав силует, с дължина по етикет – до коляното, които може да комбинирате успешно в перфектната офис визия или тоалет за интервю, презентация или бизнес среща.

Освен класически предложения, Daphne предлага и текущите най-актуални решения в дамската мода, които всяка съвременна любителка на модата би се радвала да притежава. Разполагаме с асортимент от дълги поли или още поли с дължина макси, които са добро решение за дамите, които желаят да издължат своя силует. В тази категория поместваме както феерични летни и пролетни поли, така и по-елегантни модели, а също така и поли с цепка, загатващи деликатния сексапил на истинската дама.

Търсите пола с висока талия, която визуално ще удължи краката ви и ще ви накара да се чувствате още по-уверени в тоалета си? Разгледайте асортимента ни и ще откриете модната находка, от която се нуждаете.

Предпочитате свободния силует или сте почитателка на полите, подчертаващи извивките на фигурата? В колекциите ни според сезона и тенденциите ще поместваме дамски поли, които могат да ви се харесат и в двата случая.

Плисирана пола, карирана пола, туту пола, тюлена пола, черна пола, бяла пола, пола от букле, клош силует или кожени поли – потърсете дали към момента не предлагаме така търсения от вас модел, който ви е необходим, за да постигнете намислената естетика на следващия ви тоалет. Жарсе, трико, сатен, дантела, памук – имаме всичко най-търсено в света на модата и ви го предлагаме в красиви модели с наистина високо качество.

Разгледайте различните видове дамски поли в следните категории:

С какво се отличават поли Daphne

Артикулите, които ще откриете тук се отличават с елегантност, излъчване, стил и изпъкващо качество. Имате нужда от силна дамска пола за офиса, ежедневието или за специален повод? Daphne.bg е мястото, на което ще получите висококачествени продукти на достъпна цена, като се има предвид тяхната издръжливост и перфектната им характеристика.