Daphne

За нас

Дафне е една от водещите марки в България за изработка на елегантни дамски облекла, които се носят с удоволствие от жени на различна възраст.

Повече от 33 години ние непрестанно преследваме все по-високите си критерии за качество, актуалност, креативност  и максимална практичност на моделите. Нашата взискателност, постоянство и най-вече отговорността към клиентите ни наложи Daphne на българския пазар като  утвърдена с времето и перспективна в бъдещ план марка.

Всички материали и технологични елементи, вложени в моделите ни, от тъканите до най-малките, почти незабележими детайли, са съобразени не само с естетическите ни виждания, но и с критериите ни за качество, дълготрайност и удобство на дрехата. Тъканите и спомагателните материали за изработването на колекциите ни, технологичната и производствена база са подбрани с прецизност от световно утвърдени фирми.

Дългогодишният ни опит е и една от причините успешно да  балансираме между високото качество, по отношение на което никога не сме си позволявали компромис и достъпността  на моделите ни.

Защото за нас е важно да бъдем близо до нашите верни клиенти, до Вас.