Daphne

Големи чанти

Филтри filter

Размер

Тип

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Когато говорим за размера на чантите, обикновено това, което е от ключово значение не е толкова практичността, колкото стилът на дамата, която я избира. Защото дамите имат способността да поберат всичко, което им е необходимо и в не особено голямата чанта. Изборът на голяма чанта всъщност наистина е избор на конкретен стил. А в Daphne.bg можем да ви предложим и такъв.

Какви са отличителните характеристики на нашите големи чанти

В тази продуктова категория поместваме както чанти с по-големи размери, които се срещат в разговорната реч още като големи чанти тип торба, така и такива със среден размер, в които също може да се побере всичко необходимо на една дама, когато излиза от вкъщи.

Това, което ни отличава от останалите марки на пазара е, че ние наблягаме на безупречния стил, предлагайки класически изчистени и семпли решения, но и съвременни изискани варианти.

И предлагаме характерния за бранда ни женствен и изтънчен дамски стил в продукти с наистина високо качество, гарантирано чрез изработката на артикулите от премиум материали като естествена кожа и влагането на последните производствени технологии в процеса на сътворяване на модните аксесоари. А всичко това ви предоставяме на много изгодни цени, не само на Daphne.bg, но и във всеки наш физически магазин в страната.

Може би конкретното ви търсене за деня е „големи дамски чанти на ниски цени“, но като производители на дълготрайни стоки можем да ви споделим, че на заплатената сума трябва да се гледа в дългосрочен план. Ако закупите евтина голяма дамска чанта, едва ли тя ще остане ваше притежание за дълго време, просто защото ще се предаде под натиска на постоянната употреба.

С нашите големи дамски чанти няма да имате този проблем, защото здравината и цялостното качество са преимущества на нашите аксесоари, на които няма да изневерим.

Тук ще откриете големи чанти в класическа или разчупена форма, в неутрални и приглушени или наситени и ярки цветове, с изтънчени детайли или в семпъл но изискан дизайн. С металически отблясък, матиран завършек, лак, гладък или текстуриран завършек – всичко това ще намерите тук, според наличностите от настоящите ни колекции.

Предлагаме и класическата комбинация от голяма дамска чанта в комплект със съответстващо ѝ портмоне или несесер за най-важните ви вещи.

Какви са предимствата на големите дамски чанти

Освен че в една голяма чанта може да поберете значително повече неща, характерният стил, който те придават на тоалета е основното предимство, поради което те се предпочитат. Могат да се съчетаят както с по-спортна визията, така и с елегантен тоалет. Разгледайте продуктите, които предлагаме тук и открийте точното попадение за вас, което може да имате само с няколко бързи клика в нашия онлайн магазин.