Daphne

Чанти

Филтри filter

Размер

Тип

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Подкатегории arrow icon
Големи чанти
Малки чанти
Чанти през рамо
Чанти Раници

Добре дошъл в царството на дамските чанти на Daphne. Тук е мястото, на което ще откриете перфектните аксесоари, с които да завършвате безупречно всяка своя визия. Потопете се в разнообразие от предложения, в които ще откриете своя стил и идеалното попълнение на замисления от вас тоалет за предстоящия ви повод.

Дамски чанти естествена кожа с високо качество и на достъпна цена

Знаем, че когато става въпрос за дамски чанти, здравината е от ключово значение. И то не само, за да може дамската чанта да остане красива за дълго време и да остане притежание на потребителя за по-продължителен период.

Настрана от шегата, в дамските чанти наистина се помещават повече неща, отколкото мъжете могат да си представят. Дори понякога половинките на дамите използват удобството на дамската чанта, която тяхната любима носи, за да поместят там свои принадлежности. Поради тези и други причини, здравината на чантата е особено важна и от тази гледна точка, ние като бранд знаем как да я постигнем.

Може да разчитате както на издръжливостта на материала, така и на качеството на изработката на нашите дамски чанти. Разгледайте асортимента ни и ще се убедите сами – естествената кожа е материалът, на който наблягаме при изработката на нашите чанти. Премиум суровината е необходима за постигане на високото качество, което нашите клиенти очакват и смятаме, че се справяме с посрещането на това изискване.

Високото качество на артикулите в Daphne.bg съчетаваме с достъпна цена. Ако искате да спестите средства и сте склонни да въведете търсене под наслов „дамски чанти разпродажба“, може да разгледате категорията ни с оферти и да се възползвате от текущите ни промоционални предложения

Какви дамски чанти ще откриете тук

В този раздел ще откриете най-търсените разновидности на дамската чанта, сред които чанти през рамо, големи чанти, малки чанти, чанти в идеалната средна големина. Разполагаме и с красиви модели дамски раници, които ще внесат удобство в ежедневието ви. Ако пък предпочитате дори и тогава да допълните тоалета си с чанта, може да изберете от нашите ежедневни дамски чанти, които ще внесат доза стил в обичайния ви делник.

Тук ще откриете и така търсените дамски чанти тип торба, елегантни дамски чанти, официални чанти, бизнес чанти, класически и нестандартни чанти. Разполагаме с необходимото цветово и стилово разнообразие, в което включваме и бели, бежови, сребристи, златисти, червени, черни, зелени, розови, кафяви, цикламени и много други чанти, например малки чанти, големи чанти, чанти през рамо и чанти раници.

Подсигурете се с модели за всеки повод и бъдете подготвени за всяко бъдещо събитие, което изисква перфектно съчетание на тоалета. А защо не да притежавате точната чанта за всеки тоалет, така че винаги да впечатлявате с хармонична визия? Daphne.bg е вашето място за целта.