Daphne

Блейзери

Филтри filter

Тип

Цвят

Ръкав

Материал

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Блейзерът е красива връхна дреха, която има място във всеки гардероб на изтънчената дама, грижеща се за стила си. Това е вид сако с характерни отличителни особености, които го правят идеално допълнение към множество стилни тоалети.

Предлагаме ви да разгледате актуалните ни предложения за сезона. Поръчайте своя нов блейзер още днес, възползвайки се от достъпната цена, за която получавате безупречно качество в лицето на красива, удобна и издръжлива дреха, към която ще прибягвате често.

Качествени дамски блейзери за стилната и уверена жена

Блейзерът е връхна дреха с по-ежедневна кройка, в сравнение със сакото, но с по-елегантна визия, в сравнение с ежедневните и спортни якета. Една от най-отличителните му характеристики е по-плътната и дебела материя, от която е изработен, отново при сравнение с класическите сака, които са с по-лек и тънък плат. Благодарение на нея блейзерът е с изразена красива форма и придава елегантен силует на визията.

В Daphne.bg имаме основна мисия да осигурим на всяка жена качествени дрехи, които да я карат да се чувства винаги уверена в себе си. Затова блейзерите, които предлагаме са на първо място с неподражаемо качество, което гарантира дългото използване на връхната дреха. Отличното качество проличава и в изтънчената и спретната визия на дрехата. Освен всички дотук изброени предимства, прибавяме към тях и добра цена, в сравнение с качеството, което получавате.

В тази категория ще откриете дамски блейзери в различни цветове и стилове, придаващи елегантност на всяка визия. Изработени са от качествени материи, които осигуряват търсения комфорт по време на носене и здравина за запазване безупречната им визия за по-дълго време. Предлагаме ви блейзери в различни цветове, с вталена кройка или със свободен силует, уникални памучни предложения, изтънчен жакард и още..

Разгледайте актуалните ни предложения и изберете своята нова стилна връхна дреха. Моделите в тази продуктова категория се съчетават добре с рокля, пола, панталон и дори дънки.

Съчетавайте смело с Daphne за постигане на неподражаем стил

В нашия сайт и във физическите ни магазини ще откриете всяка елегантна и стилна дреха, която би могло да бъде потребна на една изискана дама. Това е перфектното място не само за закупуване на сака и блейзери, но и за изграждане на цялостен стил. Разгледайте и другите ни модни продукти, където ще откриете още страхотни предложения, превръщащи облеклото в начин за изразяване и в стимулатор на самочувствието.

Радваме се, че ежедневно имаме възможността да даряваме дамите с дрехи, които ги карат да намерят увереност в себе си и да посрещнат новия ден с усмивка. Станете част от нашето семейство и започнете следващия ден с нова мотивация!