Daphne

Жилетки с дълъг ръкав

Филтри filter
Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Няма продукти в тази категория

Дамска дълга жилетка – любимата топла дреха на много жени по целия свят. Питали ли сте се защо? Защото не само че предоставя така търсения от представителките на нежния пол топъл комфорт, но и са много удобни за носене.

Като моден бранд за женски дрехи ние знаем, че е важно какво излъчва визията на дамата, затова и полагаме особена грижа за посрещане на всяко изискване на нашите клиенти. Разгледайте сами асортимента ни от най-актуалните ни към момента предложения и изберете онези от тях, които ще паснат идеално на вашия стил.

Качествени дамски дълги жилетки - нежна модна прегръдка за всяка дама

Колкото и студено да е навън, дамите продължават да се стремят към съвършенство на всяка визия, която избират. Топлите дълги дамски жилетки са идеално решение в тази насока, тъй като осигуряват необходимата топлина, но и се грижат за поддържане на безупречния стил на дамата. Вече не е необходимо да правите компромис с визията си, достатъчно е само да изберете от нашите красиви дълги жилетки с дълъг ръкав.

Имате нужда от дамска дълга жилетка, с която да се погрижите за своя зимен комфорт и да внесете доза уют в тоалета, запазвайки неговата естетика. Daphne.bg е идеалното място за това.

Тук ще откриете качеството, което винаги сте търсили, без да е необходимо за него да заплащате излишно завишени цени. Това, което ви предлагаме е перфектно съотношение и наистина достъпни модни решения за всеки сезон.

Дълга дамска жилетка може да използвате не само през зимата, но и през преходните сезони като връхна дреха, изразяваща подчертан бохо стил. Такъв тип жилетки се съчетават много добре с дълги дамски панталони, джинси, дънки, а също така и с къси панталони и поли. Комбинират се добре с блузи тип поло, както и такива с яка, с или без деколте.

Daphne – качеството в модата, което заслужавате

Не само когато става въпрос за дамски дълги жилетки с дълъг ръкав, но и по отношение на всяка друга типична дамска дреха Daphne.bg е място, на което ще откриете безупречно качество на достъпна цена. Това постигаме чрез използването на здрави и удобни материали и използването на най-съвременни технологии в производството на трикотаж.

Ценим всеки наш лоялен клиент, отвръщайки с предоставянето на специални привилегии за тези от вас, които са част от нашето семейство и притежават Daphne Loyalty Card. При нас имате възможност също така да закупите подаръчен ваучер за своя близка, което е страхотен избор, когато не сте сигурни дали дрехата, която сте избрали ще ѝ стане или е по вкуса ѝ. Може да се запознаете с тези възможности най-долу на страницата.