Daphne

Жилетки

Филтри filter

Цвят

Ръкав

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Подкатегории arrow icon
Жилетки с 3/4 ръкав
Жилетки с дълъг ръкав
Плетени жилетки
Пуловери

Един основен въпрос при подбора на елегантен тоалет е насочен към това каква връхна дреха да изберем, за да запазим елегантността на визията.

В тази продуктова категория ще откриете множество нежни и елегантни предложения за леки връхни дрехи, които не само ще ви осигурят необходимия комфорт, дори когато градусите на партито спаднат. Те ще се превърнат в хомогенна част от цялостната визия, пасвайки идеално на естетиката, която сте постигнали при подбора на дрехите и ще завършат целия ви тоалет.

Какви дамски жилетки ще откриете в магазини Daphne

Както във физическите магазини на бранда, така и тук, в нашия онлайн магазин ще откриете стил, качество и цена, съчетани в перфектната лека ефирна дамска жилетка за пролетта, лятото или есента. Естествено, жилетката е дреха, която се свързва със зимата, затова няма да липсват и такива продукти в нашите колекции.

Качеството постигаме на няколко етапа. Първо то може да се наблюдава още на най-ранния етап – подбор на материалите, от които се изработва конкретната дреха. Второ, качеството се съблюдава на етап проектиране на модела и кройката на дрехата. И разбира се, то се постига чрез крайната изработка на жилетката, посредством съвременни технологии на трикотажно производство.

В резултат на това може да сте сигурни, че качеството, което получавате си заслужава всеки похарчен лев. Цената, на която може да закупите дамски жилетки Дафне в Daphne.bg, е особено достъпна, като се имат предвид трайността на плата и всички предлагани преимуществени характеристики на дрехата.

Това, което ще откриете тук е ефирност, женственост и нотка изтънченост и елегантност. Постигаме ги чрез залагането на опита и усета на истински специалисти в проектирането на дрехи за жени. Стремим се да ви представяме най-актуални предложения, с които да сте винаги в крак с настоящата мода, излъчвайки увереност във всеки свой тоалет от Daphne.

Тук ще откриете дамски модерни жилетки, които могат да се комбинират успешно както с пола, така и с панталон. Предлагаме елегантни жилетки, които са идеално допълнение към официални дамски панталони и могат да се съчетаят добре и с официална рокля по тялото.

Разполагаме с най-търсените и модерни цветове, за да може да имате възможност за избор, така че накрая да получите идеално завършен тоалет. Разгледайте моделите ни в следните категории:

Търсите жилетка дамска за повод, която да ви осигури допълнителен комфорт в късните часове на вечерното събитие на открито? В Daphne.bg имаме какво да ви предложим в тази насока.

Магазин за дамски дрехи Daphne – вашият моден оазис

Тук ще откриете красивите и качествени дамски дрехи, излъчващи женственост, елегантност и ефирност, които да украсят увереността на всяка дама с неподражаем стил. Искаме нашите клиенти да се чувстват прекрасно в дрехите, които правим, затова сме безкомпромисни във всеки един етап от производство и реализиране на модните стоки. Поради тази причина смятаме, че може да ни се доверите и да разчитате на нас за оборудването на модния ви гардероб.