Daphne

Пуловери

Филтри filter
Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Няма продукти в тази категория

Всяка дама има нужда да се чувства красива дори под най-топлите зимни дрехи. Именно с тази идея брандът ни създава своите колекции от пуловери, които не само носят необходимата топлина на тялото, но и изглеждат наистина красиво. Разгледайте предложенията ни в тази продуктова категория и се убедете сами.

Какво ще откриете в колекциите с пуловери на Дафне

Тук ще намерите всички най-важни характеристики на дрехата за студените дни. Предлагаме не само чисто зимни артикули, но и пуловери, подходящи за преходните сезони, в които все още бихме се възползвали от уютната прегръдка на плетената дреха.

Не е необходимо да жертвате стила си, за да се чувствате комфортно при понижаващите се температури. На помощ идват нашите дамски пуловери, които не само, че ще ви осигурят топла прегръдка, но и ще запазят стилното излъчване на вашата визия. Да, елегантността е възможна дори и през зимата и не е необходимо за сметка на нея да бъдат жертвани комфортът и адекватността на дрехата спрямо сезона. И дизайнерите, с които Daphne работи, знаят как да постигнат перфектното съчетание в тази насока.

Сред колекциите ни от модерни плетени пуловери ще откриете както такива с фина плетка, наблягащи на семплия и изчистен дизайн, така и такива с по-едра плетка, придаващи повече зимна мекота на визията.

Търсите пуловер дамски с отлично качество, но и на добра цена? В Daphne.bg се стараем да използваме възможно най-качествените суровини и да предлагаме крайния продукт на цена, съотносима с предлаганото качество. Затова нашият бранд е перфектен избор за вас, ако търсите дамски модни продукти на цени, отговарящи на качеството.

Тук ще откриете хубави дамски пуловери, с които ще може да съчетаете всяка зимна, пролетна или есенна визия, независимо дали в нея искате да включите дънки, панталон, пола или рокля. Имате нужда от пуловер без ръкави, който искате да съчетаете с риза, така че да получите перфектното офис облекло за не толкова приветливите дни? При нас ще откриете уникални предложения, подходящи дори и за по-формална среда.

Това, което отличава нашите предложения на пазара е неподражаемия стил, който изграждаме с всяка дреха. Стремим се да отразим изтънчеността на жената и нейната нежност, така че модните ни артикули да бъдат една красива украса във визията на нашите клиентки.

Daphne ви предлага не само актуални плетени дамски пуловери

В Daphne.bg получавате качество, красива визия, добро отношение и бърза доставка. Тук ще откриете всичко модно, от което една дама би имала нужда. Освен това може да се възползвате и от преференциалните ни условия за лоялни клиенти, с които може да се запознаете в раздела daphne loyalty card.