Daphne

Панталони от трико

Филтри filter

Материал

Тип

Размер

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Тук ще откриете най-актуалните ни за сезона колекции дамски панталони от трико. Моделите, които ви предлагаме са с изключително качествена материя, която осигурява не само необходимия комфорт, но и придава добра визия, а и устоява на многократното носене и пране на дрехата. Разгледайте текущата ни колекция и пазарувайте в няколко лесни стъпки в онлайн платформата ни за поръчки.

Панталони от трико на Daphne – какво ги отличава

Една е най-отличаващата се характеристика на панталоните, изработени от качествено трико – тяхното удобство. То се постига благодарение на изработката на специалната материя, осигуряваща едновременно плътност на плата, нежен допир към кожата и естествена еластичност.

Един от недостатъците на евтиното трико е, че бързо се разтяга при носене и пране. С дрехите на Daphne обаче това се избягва, защото специалистите, с които брандът работи са се постарали да създадат стегната трикотажна материя, която е по-устойчива на пране и носене и запазва красивата си форма за по-дълго време. Всичко това прави цената на този моден артикул особено изгодна, тъй като на нея може да се гледа като на една по-дълготрайна инвестиция

Какви модели дамски панталони от трико може да закупите тук

Предлагаме ви добро разнообразие от различни модели за постигане на безброй успешни модни съчетания.

Търсите модерни свободни трикотажни панталони, осигуряващи максимално удобство? Или пък се насочвате към по-вталената кройка? Можем да ви предложим както дамски панталони от трико със свободна кройка и разширени крачоли, придаващи повече елегантност и стил дори и на ежедневните визии, така и трикотажни панталони с прилепнал силует в „слим“ вариант за лесно съчетаване с всякакъв тип дамски блузи, жилетки и туники.

Разполагаме и с необходимата възможност за избор в разнообразие от цветове – класически тъмни, подходящи за бизнес среда, или свежи светли цветове в неутрална или акцентна гама. Можем да ви предложим и панталони от трико на дребно каре, които също се вписват идеално във всеки офис тоалет на изисканата дама. Търсите начин да издължите силуета си? Вертикалното райе на панталона може да допринесе за създаването на подобен визуален ефект.

Разгледайте гамата ни от предложения и съчетайте с перфектния топ от Daphne.bg Качеството е последното нещо, което може да ви притеснява тук, защото то стои в основата на ценностите на Daphne като бранд. Затова всяка дреха, която извеждаме в продажба отговаря на стриктни изисквания за съчетаване на удобство, здравина и, разбира се, красива визия.

Цената, която заплащате се възвръща многократно под формата на множество безупречни модни съчетания. Снабдете гардероба си с удобно и стилно облекло и покорявайте всеки следващ ден с нова мотивация и вдъхновение.