Daphne

Сатенени рокли

Филтри filter

Ръкав

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Женската красота заслужава да бъде облечена в блясък и ефирна мекота.

Сред нежните материи за елегантно дамско облекло, сатенът е на водещо място.

Носен в миналото от кралските особи, той създава усещане за разкош и придава аристократично излъчване на визията. При специални поводи, роклята от сатен е решението, с което несъмнено ще се откроите и ще привлечете погледите.

Луксозните сатенени рокли от Daphne.bg ще изпълнят визията ви с елегантен блясък, за да бъдете неотразими във всяко събитие.

Луксозни сатенени рокли за специални поводи

Елегантните дамски сатенени рокли обгръщат тялото ви лукс и сияние и подчертават грацията на женската красота.

Моделите са подходящи за специални поводи и събития, но роклите с изчистен дизайн могат да превърнат всеки ден на изисканата дама в събитие.

Правите рокли от еластичен сатен могат да внесат блясък и в работните дни и офисната среда. С миди дължина около коленете и изчистен дизайн, те се вписват идеално в бизнес дрескода и ви дават различно самочувствие в забързаното ежедневие.

Разкроените роклите от тежък сатен в класически аристократични нюанси като бордо, тюркоаз и тъмнозелено впечатляват с неповторима елегантност. С тях безспорно ще се откроите при всеки повод в комбинация с бляскави бижута и стилни високи обувки.

Флоралните мотиви заемат специално място в колекциите на Дафне, а в сатенените рокли те са преплетени изключително изящно и допълват пищността на лъскавия плат. Геометричните абстрактни десени с бляскави златисти елементи създават изключително модерна и стилна визия за специални поводи, официални вечери и коктейли.

Еластичният сатен пада нежно по тялото и ви гарантира комфорт и усещане за лекота през целия ден. Той е изключително устойчив и не губи своето сияние с правилната грижа за вашите тоалети.

Предимството на сатенените рокли на Дафне е неповторимата изисканост на дизайна и достъпната цена, на която предлагаме тези луксозни и аристократични модели.

Женствени, елегантни и уверени с Daphne.bg

В Дафне изповядваме философията, че за елегантната дама всеки миг може да бъде необикновен с подходящия тоалет.

Ние се стремим да надминем и най-високите изисквания в изработката на дамско облекло и работим с материи от световно утвърдени марки.

Дрехите ни са носени с удоволствие при всякакви поводи от жени на различни възрасти. С тях няма нужда да правите компромис с комфорта за сметка на красивата визия.

Усилията ни са насочени именно към вас – дамите със стил, за да предлагаме винаги най-изисканото дамско облекло, което ще ви открои с неповторим дизайн.

Бъдете женствени, актуални и смели с луксозните тоалети на Daphne.bg.