Daphne

Болеро

Филтри filter

Материал

Тип

Размер

Цвят

Ръкав

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Болерото е лека връхна дреха с къса дължина без закопчаване в предната част, която обичайно покрива горната част на тялото до или малко над талията. В класическия вариант е с къс ръкав, но може да покрие и целите ръце.

Тук ще откриете модните предложения на Daphne за актуални дамски болера, сред които може да откриете следващата си любима елегантна връхна дреха за официални поводи.

Какви дамски болера ще откриете в Daphne

Тук ще намерите изтънчени дамски болера, изработени с голямо внимание и висок професионализъм. Независимо от факта, че болерото по принцип не е дреха, която се носи ежедневно, нашият бранд не прави компромис с качеството на предлаганите и в тази продуктова категория модни решения. Затова може да разчитате, че всеки артикул, на който попадате в Daphne.bg се придържа към предпочитаното качество на бранда и ще ви донесе дълготрайно решение за вашите елегантни визии.

За направата на дамски болера „Дафне“ се използват висококачествени материали, които носят не само издръжливост на крайния получен плат, но и се грижат за осигуряването на комфорт и мекота по време на носене. Това е важен фактор, особено когато става въпрос за дамско болеро от или с дантела. Освен високо качество в Daphne.bg получавате и отговаряща на него цена, затова не се колебайте да поръчате от нашите дамски болера. Ще може да им се радвате за наистина дълго време.

Популярен избор тук са и сатенените болера, които придават особено изтънчена нежност на тоалета и внасят нотка лукс към цялостната визия.

При нас ще откриете болера в различни цветове, така че да може винаги да постигате перфектната комбинация за хармоничен моден завършек на всеки тоалет.

Дамското болеро е много подходящо решение при тоалети без ръкави или с презрамки. Неслучайно много булки избират именно дамско болеро за своя сватбен тоалет. За най-елегантните визии може да изберете изящността на дамско болеро с пух.

Любопитно – как започва историята на болерото

Болерото е дреха с много голяма история. Смята се, че началото ѝ е дадено около 50-те години на XIX в. и е свързано с испанската корида. Тогава болерото е представлявало традиционна връхна дреха, служеща за покриване на най-горната част от тялото на бикобореца. Не отнело много време на местните дами да открият модното приложение на тази така типична дреха, в резултат на което започнали да я използват като връхно облекло, подхождащо идеално на обемистите кринолини, носени по онова време.

Започва да става актуално като популярен моден избор през 50-те години на миналия век. В днешни дни е най-популярният избор за съчетаване на строго елегантна или официална рокля с нежна и завършваща целия тоалет горна дреха.