Daphne

Жилетки с 3/4 ръкав

Филтри filter

Цвят

Ръкав

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Жилетките с 3/4 ръкав са чудесна дреха за съчетаване на красив дамски тоалет. В тази продуктова категория можем да ви предложим качествени и изтънчени дамски жилетки в различни модели, сред които всяка дама би могла да открие своя стил. Разгледайте предложенията ни и се възползвайте от възможността за онлайн покупка или посетете близкия ви физически магазин на бранда

Жилетки с 3/4 ръкав с отлично качество за неподражаем дамски стил

Тук можем да ви предложим няколко вида жилетки с 3/4 ръкав с различен стил, които могат да се впишат в гардероба на всяка уверена жена.

Разполагаме с модели, които са особено подходящи за есента с по-мека и топла материята и в характерни за сезона цветове, също така с подходящи за зимата стилни 3/4 жилетки и с по-леки преходни жилетки за пролетта. Жилетките ни с най-ефирна и лека материя с драперии са подходящи и за носене като връхна дреха през дългите летни нощи под звездите.

Предлагаме елегантни вълнени жилетки в стил кимоно с разкроени 3/4 ръкави, които придават кокетност на визията и са идеални за съчетаване на елегантни тоалети за бизнес срещи или вечерни събития. Жилетките ни с по-плътна материя осигуряват допълнителна мекота и топлина, които ги правят идеално решение за преходните дни от есента към зимата.

Тук може да закупите и жилетки с 3/4 ръкав от лек ефирен плат, падащ свободно върху торса под формата на драперия, придаваща изтънченост на силуета.

Наблягаме на качествени материи като удобен и здрав памук и топла свежа вълна и еко варианти като акрил и вискоза, които осигуряват необходимата мекота по време на носене на дрехата. Можем да ви предложим и различни цветове - от монохромни предложения, до красиви есенни цветове в неутралната гама и свежи зимни десени.

Жилетката с 3/4 ръкави може да се носи върху ризи, блузи поло, рокли, блузи с къс ръкав, както и с блуза без ръкави, в зависимост от модела, който сте избрали. Вариативността е голяма, затова не се притеснявайте дали ще може да я съчетаете добре с облеклата си.

Daphne – модни предложения с отлично качество и на добра цена

В Daphne.bg се насочваме към предлагането на дамска мода с високо качество. Стремим се да предоставим на клиентите ни възможно най-изгодната цена, като се има предвид вложените материали, труд и технологии в изработката на всеки един модел.

Поръчайте още днес през Daphne.bg и се убедете, че качеството е отлика, с която дрехите на нашия бранд изпъкват. Отличете се и вие в ежедневието или офиса, избирайки стилно дамско облекло, придаващо увереност на визията.