Daphne

Ризи

Филтри filter

Материал

Тип

Цвят

Ръкав

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Подновете формалните дрехи в гардероба си с модерни дамски ризи от Daphne, които ще подчертаят вашия стил и ще ви помогнат винаги да се чувствате уверени.

С какво се отличават дамските ризи, които ние предлагаме

Ние сме на българския пазар от толкова много години, че с увереност можем да кажем, че постигнахме неизменно качество, за което съблюдаваме стриктно при направата на всеки плат и шев. Затова си позволяваме да кажем с увереност, че ризите, които ще откриете тук си заслужават. Особено, ако търсите дреха, която не само да бъде наистина красива, но и да се чувства удобна при носене, да е лесна за поддръжка и да издържи на изпитанията на многократното пране.

Дамските ризи, които ще откриете тук отговарят на изискванията и на най-претенциозните дами. Това се дължи на вложеното от производителя старание при направата на всяка дреха, съчетано с подбора на качествени материи и високотехнологичната експертна изработка.

Стил, изтънченост, женственост – тези думи описват идеално артикулите, които ще откриете тук. А това, което отличава най-много Daphne.bg, включително по отношение на дамските ризи е перфектното съотношение между цена и качество.

Какви ризи за жени може да откриете тук

Търсите перфектната бяла риза, която да носите в по-строга офис обстановка или на бизнес събитие, изискващо класически дрескод? Тук ще откриете качествени бели ризи, които не само ще завършат визията, но и ще ви помогнат да се чувствате комфортно дори и в строго бизнес облекло.

Предлагаме както класически варианти според официалния дрескод с дълъг ръкав, така и дамски ризи с къс ръкав за удобна алтернатива през горещите дни, с която да запазите стила и елегантността на тоалетите си. Тук ще откриете още строго официални дамски ризи, но и памучни дамски ризи за ежедневието.

Ризата е дрехата, която придава увереност на нейната притежателка и спретнатост на цялостния тоалет. Огромен плюс е, че може да се комбинира с почти всякакви дрехи. Успешно се съчетава с дънки, прав панталон, панталон цигара или пола. Може да се носи с или без сако, с кожено яке или жилетка. Успешно ежедневно елегантно съчетание за офис работна среда в по-студените месеци е носенето на бялата риза под пуловер.

Ако търсите по-нежно излъчване, ви препоръчваме да изберете сатенена риза или копринена риза. Те ще ви донесат и допълнителен фин допир и нежно усещане при носене.

Ризата е особено подходяща за провеждането на бизнес или друг тип работни срещи, за интервюта за работа, както и за ежедневието в офиса, ако обстановката е по-формална.

Daphne.bg – всичко модно, от което една дама се нуждае.