Daphne

Чанти през рамо

Филтри filter

Размер

Тип

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Разгледайте най-новото в модните тенденции за дамски чанти през рамо на Daphne.bg и изберете следващия си любим аксесоар, който да носите навсякъде със себе си. Това е категорията, в която ще откриете по чанта за всеки тоалет, който притежавате, така че винаги да имате перфектно съчетана визия.

Дамски чанти за през рамото, които ще станат новите ви любимци

Колкото и малка да е дамската чанта, тя може да побере много повече неща, отколкото дори и нейната притежателка може да си представи. За тази цел е необходимо тя да е с подчертана здравина, което се постига чрез влагането на истински качествени премиум суровини за направта ѝ и използването на безпогрешни съвременни техники за изработката ѝ.

Нашите чанти през рамото са тествани от опита и времето и двата фактора показват отлично представяне в дълготраен аспект. Най-често тук ще срещнете надписа „естествена кожа“, защото дългогодишната ни практика показва, че това е най-подходящият материал за изработката на здрави, красиви и функционални чанти за през рамо.

Стилът е това, на което нашите клиенти не изневеряват, затова тук в стилово отношение предлагаме търсената безупречност и изтънченост. Някои от нашите предложения може да се сметнат и като спортни чанти през рамо, но елегантността е това, на което наблягаме.

Тук ще откриете аксесоари във всички най-обичани цветове, включително така търсените бели чанти през рамо. С изчистен дизайн или с акценти, висулки и модни каишки.

Поръчайте дамска чанта през рамо от Daphne.bg и се убедете, че на българския пазар има достатъчно качествени модни предложения и то на добра цена.

Чанти през рамо – какви са предимствата, които цял свят признава

Това е може би най-търсеният дамски аксесоар, тъй като този тип чанти не само стоят много красиво, но и осигуряват необходимия комфорт, дори и при носене на по-тежки предмети. Най-голямото им предимство се крие именно в разположението на чантата отстрани на тялото и разпределянето на тежестта през цялото тяло, благодарение на разполагащата се дръжка по диагонал.

Когато носите такава дамска чанта през рамо, имате бърз и лесен пряк достъп до принадлежностите, които сте поместили в чантата и дори с движенията само на едната ръка може да извадите това, което ви е необходимо. Освен това удобството при самото носене е много по-голямо отколкото при носенето на класическа дамска чанта.

Също така разположението на малката или голямата чанта е едно от най-безопасните що се отнася до риска от кражба и предпазва притежанията ви от недобронамерените ръце. Този тип дамска чанта е идеална за разходки в нова туристическа дестинация, където камерата ви ще ви бъде винаги под ръка.