Daphne

Чанти Раници

Филтри filter

Размер

Тип

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Добре дошъл в категорията с продукти на Daphne, в която ще откриете дамски чанти тип „раница“. Артикулите от този тип предлагат едновременно удобството на раницата и изтънчената визия на дамската чанта, което перфектно съотношение се търси все повече от съвременните любителки на модни аксесоари.

Какво прави нашите чанти раници по-добри от останалите

Всеки бранд се отличава с характеристики, на които набляга и конкретни стилове, на които залага. Същото се отнася и за продуктите на Daphne. В тази продуктова група се насочваме предимно към осигуряването на нашите клиенти на чанти, които да излъчват стил и изтънчен лукс, без да се натрапват с множество акценти, но осигурявайки необходимите функционалност и удобство.

Когато говорим за нещо, което се носи толкова често от дамите, няма как да не обърнем по-голямо внимание на комфорта и убедителността на дизайна на чантата. Артикулите, които предлагаме тук не са просто модерни стоки, а са въплъщение на най-характерните черти за една истинска дама и са истински комплимент за нежния пол.

Голяма част от продуктите, които ще откриете тук са с италианска изработка, специално поръчана от Дафне.

Знаем, че когато става дума за стил, цената не е определяща, но въпреки това се стремим да предлагаме чанти раници, които са с превъзходно качество и на достъпна цена, предвид всички осигурени предимства. Daphne.bg е мястото за дамите, които предпочитат да заплатят за това, което получават и ще имат възможност да му се радват за дълго време.

Какви чанти раници ще откриете тук

Тук ще откриете чанти раници, които са подходящи за носене в ежедневието, на работа, на разходка или на среща. Сред предложенията ни ще намерите и предложения, които могат да се носят дори и на повод. Това е едно от големите предимства на този тип раници, те могат да се носят и като дамска чанта, т. е. в ръка и като раница – на гърба.

Така с една покупка си осигурявате перфектен аксесоар както за ежедневието, така и за по-специални случаи. А и ще бъдете винаги стилни.

Предимно разчитаме на естествената кожа за аксесоарите, които ще откриете в настоящата продуктова група, защото това според нас е най-подходящият материал откъм издръжливост, функционалност и добра визия.

Предлагаме както класическа дамска чанта раница 2 в 1, която може да се използва като раница или като чанта, така и чанти 3 в 1, които освен като ръчна чанта, могат да се носят и отстрани като чанта през рамо.

Търсите чанта раница за подарък? Попаднали сте на точното място – в Daphne.bg ще може да откриете както новата си любима чанта, така и уникални предложения, които да се харесат на вашите близки.