Daphne

Поли до коляното

Филтри filter

Материал

Тип

Цвят

Размер

Дължина

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Вечно стилната къса пола с дължина до коляното си остава класиката, към която всяка дама обича да се връща както с ежедневното, така и с по-елегантното си облекло. Тъй като ние като бранд се насочваме именно към поддържане на тенденциите в дамската мода и осигуряване на всичко необходимо за поддържане на стила на съвременната жена, няма как да не ви предложим няколко красиви решения за модни и удобни къси поли.

Какви поли до коляното ще откриете в Daphne

В нашите колекции ще намерите различни видове дамски поли до коляното, от които може да изберете най-подходящата за предстоящия ви повод.

Търсите класическа дамска пола до коляното, която да е подходяща за работа в офис, срещи с бизнес партньори или клиенти на вашата фирма? В Daphne.bg разполагаме с много предложения, които ще паснат идеално на вашето търсене и ще ви помогнат да изградите с лекота перфектната офис визия. Може дори да изберете няколко модела, с които да попълните гардероба си с подходящи за новата ви работа дрехи.

Тук ще откриете прави дамски поли до коляното, поли тип молив, прилепнали по тялото поли от стегната материя, извайващи силуета, разкроени поли, поли с висока талия, поли с джобове и стил клош, както и други обичани дамски модни решения в тази насока.

Предстои ви официален повод и сте намислили да комбинирате тоалета си с елегантна пола до коляното? Тук ще откриете перфектните модели, с които ще успеете да изградите набелязаната визия, с която да блеснете на щастливото събитие.

Не е нужно да имате повод, за да се поглезите с красива модна находка. За целта може да разгледате нашите по-ежедневни предложения, които предлагат необходимото удобство за дълги разходки и емоционални летни вечери.

Но тук не наблягаме единствено на комфорта, макар че той е водещ, когато става въпрос за ежедневно облекло. Не изневеряваме на стила на Daphne и обръщаме съществено внимание и на красивия дизайн, който да ви кара да се чувствате перфектно винаги, когато излизате навън, дори и това да е само до магазина.

Какво отличава дамските поли до коляното на Daphne

Полите в тази категория се отличават с красива визия, предпочитан комфорт, качествена изработка, луксозни материали и изгодна цена. Това постигаме, благодарение на голямото ни старание да предложим на българския пазар онова, от което всяка дама се нуждае в сферата на модата, а именно достъпни стил и качество, които да я карат да се чувства добре във всеки тоалет.

Daphne.bg – за да може където и да отивате стилът и женствеността ви да говорят преди вас.