Daphne

Дълги поли

Филтри filter

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Дългата пола носи едновременно удобството и стила, които дамите по цял свят избират ежедневно. Те са комфортни, изглеждат добре върху всеки тип фигура, акцентират върху женствеността, съчетават се с различни топове и са лесни за поддръжка. Има куп причини да изберете именно красивата дълга пола за следващото си облекло, затова ви предлагаме да разгледате колекцията на Daphne и да се потопите във феерията от модна женственост и грация в настоящата продуктова категория.

Качествените дълги поли, които гардеробът ви ще заобича

Може би ви звучи гръмко, но в Daphne старанието за постигане на наистина високо качество е на особена почит. Стремежът ни е нашият бранд да се отличава с изключително внимание към детайла и безкомпромисно отношение към стила и естетиката. Затова и продуктите, които ще откриете тук и в нашите физически магазини заслужават вашето внимание и вярваме, че бихте могли да откриете поне един модел, който да ви заплени.

В колекциите ни с дълги поли поместваме модели, които да отговорят на неподражаемия стил на всяка уверена дама. Тук ще намерите класически дамски поли, които излъчват класа, стил и деликатна изтънченост. Също така можем да ви предложим типично летни и пролетни предложения от ефирни разкроени дълги поли, които придават фееричност и женственост на силуета.

Искате да акцентирате върху женствеността, но така че да не натоварвате визията с натрапчив сексапил? Много подходящи във вашия случай са моделите дълги поли с деликатно прокрадваща се странична цепка.

Или пък желаете да постигнете визуален ефект, който да удължи краката ви? В този случай ви препоръчваме да изберете така модерната напоследък дълга пола с висока талия, която създава илюзията за по-дълги крака, независимо каква е височината на дамата.

Тук ще откриете още пола с джобове за допълнително удобство, поли с или без подплата, включително антистатична, поли с интересни цветни принтове за ефирно излъчване или напълно изчистен семпло-елегантен стил, по-ежедневни модели, а също така и по-формални предложения.

Всичко това нямаше да изглежда толкова добре, ако цената на нашите предложения беше прекалено висока. Затова в Daphne.bg може да закупите следващата си любима дълга пола на цена, която отговаря напълно на предлаганото качество.

Daphne – усетете удобството на пазаруване на дамска мода

Създадохме Daphne.bg с цел да улесним своите клиенти и да направим още по-лесно пазаруването в нашите магазини. Ако сте харесали някой артикул онлайн, но желаете първо да го видите на живо, може да проверите неговата наличност по магазини в страната. Така ще си спестите време в обикаляне на магазини в търсене на поредната модна находка и ще имате един по-рационален шопинг.