Daphne

Колани от естествена кожа

Филтри filter

Размер

Материал

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Коланът от естествена кожа е вечно модният аксесоар, който продължава да помага на модните ентусиасти да правят своите смели изяви. Независимо дали е семпъл и изчистен или с по-нестандартен дизайн, аксесоарът винаги има важна роля в завършването на тоалета и за постигането на желания краен естетичен резултат. Затова и в Daphne.bg ще откриете разнообразие от красиви и качествени варианти на дамски колани от естествена кожа, които имат потенциала да станат важна част от вашия гардероб.

Daphne – дамски колан от естествена кожа за стилно завършване на визията

Тук ще откриете качествения колан от естествена кожа, който ще замени любимия ви, но вече захабен колан или ще заеме мястото на първия ви подобен аксесоар в гардероба. Качеството е наистина онова, върху което нашите модни експерти наблягат при производството на аксесоарите в тази категория, тъй като модният ни бранд е наясно с факта, че дамите, които търсят колани от естествени кожа, всъщност са водени именно от преимуществените качествени характеристики на артикула.

В колекциите ни включваме класически колани с катарама, които могат да се съчетаят успешно както с панталон, така и с пола, а защо не и с дънки. Също така разполагаме с предложения за тънък колан естествена кожа, които са особено подходящи за по-елегантни визии. В категорията ще откриете и колани от естествена кожа за подчертаване на талията при носене на рокля или широко горнище, които освен че ще придадат повече женственост на силуета, ще бъдат продължение на цялостния стил на визията.

Защо да предпочетем колан от естествена кожа

Коланът от естествена кожа има много по-добри характеристики от коланите от синтетика. Така например естествената кожа е по-издръжлива, като същевременно е по-мека. Естествената кожа е устойчива на разкъсване, огъване и надраскване. При експлоатация тя се връща в първоначалния си вид много по-бързо. А най-вече се предпочита заради премиум усещането и по-луксозното излъчване.

Няма как да сгрешите при избора на дамски колан от естествена кожа. Това е един от евъргрийните на модата, които никога не са излизали от актуалност и няма индикации, че това ще се случи в бъдещето. Стилът може и да се променя от сезон на сезон или от година на година, но естествената кожа си остава вечно модно решение, което освен всичко останало е белег за качеството на аксесоара.

Daphne – модното прибежище на всяка дама

Daphne.bg е мястото, на което ще откриете елегантни дамски дрехи и аксесоари, които подчертават женствеността и се грижат за безупречния стил на гардероба на истинската дама. Може да станете наш лоялен клиент и да се възползвате от офертите ни за притежателите на лоялна карта Дафне, включващи по-ниски цени и други изгодни предложения.