Daphne

Колани

Филтри filter

Размер

Материал

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Подкатегории arrow icon
Колани от естествена кожа

Коланът е един от вечните модни аксесоари, който изпълнява не само чисто естетическа роля, но има и своето функционално значение за изграждането на тоалета. Тъй като това е задължителен аксесоар от гардероба на всяка дама, Daphne разполага с разнообразие от колани, в което може да се потопите, разглеждайки продуктите в едноименната категория на нашия онлайн магазин за дамски дрехи и модни аксесоари.

Какви колани за рокли се предлагат в колекциите на Дафне

Тук ще откриете класически предложения за дамски колани, които могат да се съчетаят отлично с дънки, елегантен панталон, официален панталон и поли. Освен че те ще ви осигурят необходимата поддръжка, ще допринесат за цялостното завършване на визията.

Търсите тънък дамски колан, с който може да подчертаете деликатно силуета в областта на талията върху риза? Разполагаме с модели дамски колани за талия в различни цветове, които са много подходящи за тази цел, а и може да се използват като колан за рокля. Слагането на колан върху широка рокля не само ще подчертае талията, но и ще допринесе за цялостната естетика на тоалета.

Тук ще откриете още памучни колани дамски, ластичен колан дамски, колани с катарами или без и други предложения, в зависимост от актуалността на моделите в съответствие с настоящите тенденции.

Имате нужда от класически колан, колани за рокли или дамски колани за талия, но все не успявате да намерите точния модел, който ще пасне идеално на визията, която искате да изградите? В Daphne.bg ще откриете необходимото разнообразие, в което може би се крие коланът, перфектно съчетаващ се с цялостния планиран от вас тоалет.

Разгледайте и нашите примерни предложения за съчетаване на колана с блуза, жилетка, пуловер, риза или друг тип топ от Daphne.

От какви материали са изработени дамски колани Daphne

Според вида на конкретния колан нашите експерти влагат най-добрите суровини, които са подходящи за целта.

Така например класическите ни колани са изработени от висококачествена естествена кожа. Тъй като в този случай е необходимо коланът да е по-здрав и издръжлив естествената кожа е именно най-подходящият материал, тъй като е доказано, че тези качества са негови присъщи предимства.

Декоративните ни колани са изработени от суровини, позволяващи на материята да остане в безупречен вид, дори и след многократно връзване на панделка или друг тип декориране за завършване на визията. За артикули като текстилен колан използваме качествени разтегливи материали, които запазват своята еластичност дори и след многократно носене и стилизиране.

Декоративни колани в красиви цветове, с които може да допълните онова, което липсва на визията ви, за да бъде напълно завършена.

Daphne.bg – вашето място за красиви и здрави дамски колани от високо качество и на съответстваща му цена.