Daphne

Трикотажни рокли

Филтри filter

Ръкав

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Ефирна елегантност и удобство през целия ден – това гарантират еластичните трикотажни материи за дамски рокли.

Трикотажът е предпочитана материя за нежно и изискано дамско облекло поради меката си еластична структура, комфортът и разнообразието във възможните модели и десени. Той е оценен и въведен в модния свят от самата Коко Шанел.

Роклите от трико могат да бъдат изчистени и официални или раздвижени и леки за всеки ден от лятното ежедневие.

За стилната дама всеки ден може да бъде събитие с елегантните трикотажни рокли на Daphne.bg.

Предимствата на луксозните трикотажни рокли

Трикотажните рокли на Дафне се предлагат във вихър от стилове, цветове и десени, сред които можете да намерите идеалният тоалет за всеки повод.

Обърнете внимание на богатата палитра от летни трикотажни рокли, които трептят около тялото и създават усещане за летен комфорт и свобода на движението. Елегантните дълги рокли в макси размер придават романтика на летните разходки и вечерните срещи.

Късите рокли или роклите с миди дължина около коленете ви дават възможност да изпълните с настроение и финес и ангажираните работни дни. Именно моделите с прав силует са подходящи за бизнес дрескода, за да се откроявате с необикновена визия и да изживявате работните дни с усмивка и увереност.

Цветовете танцуват в пищни съчетания във флоралните десени на летните модели и създават настроение в лежерните дни. Всеки дизайн е създаден с умелото преплитане на различни по излъчване флорални елементи, с което роклята придобива различно звучене.

Моделите от трикотаж идеално се комбинират с ефирни кашмирени шалове и елегантни връхни дрехи за завършена визия за всеки повод.

Едно от предимствата на трикотажа, е че поддръжката му е изключително лесна и в повечето случаи не се налага гладене поради високата еластичност на материята.

Цветните трикотажните рокли на Дафне изразява ефирната стихия на женската природа и подчертават неотразимата ви красота.

Daphne.bg – елегантност и комфорт за всеки повод

Всички онези модели, които в днешно време са класика и еталон в модата, някога са били революционни.

Ние от Дафне следваме класическите правила за елегантност и стил, но ги съчетаваме с революционни решения, за да открием нови хоризонти за изисканата визия.

Ние създаваме дрехи за гардероба на елегантната дама според високите световни стандарти. Материите, които използваме са изработени специално за нас в утвърдени фирми в Италия, Франция и Германия.

Стремежът ни да удовлетворим високите изисквания на всяка стилна дама ни е утвърдил като един от водещите брандове за елегантни дрехи на българския пазар.

Изживейте и вие революцията в елегантната дамска мода с неподражаемите тоалети на Daphne.bg.