Daphne

Офис рокли

Филтри filter

Ръкав

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Успехите в работата често зависят не само от желанието ни за развитие, но и от това как се чувстваме в тялото си. Важен фактор за женското самочувствие е именно тоалетът, който допълва нейната красота.

Елегантното облекло в работното ежедневие създава усещане за престиж, което ни мотивира да посрещаме предизвикателствата на деня с усмивка и увереност.

За да бъде продуктивен работният ден обаче визията не трябва да ви лишава от усещането за комфорт и свобода на движението.

Всеки ден от забързаното ежедневие може да бъде изпълнен с финес с колекцията офис рокли на Дафне, които ви осигуряват неповторим комфорт и изискана визия.

Офис рокли – лукс в работното ежедневие

Класическите изчистени модели в монохромни цветове или актуални сезонни нюанси създават идеалната визия за офисната обстановка и работното ежедневие.

Правите модели с А-силует с дължина малко над или под коленете са еталон за изисканост в официална среда.

Те осигуряват комфорт и лекота, а с подходящите сака и аксесоари изразяват класа и стил. Предлагат се без ръкави за изящен силует вя топлите летни дни, или с класическите ¾ ръкави, за да се радвате на елегантна визия и през прохладната есен.

Елементите от дантела създават романтичен и нежен акцент в някои модели офис рокли ,а в съчетание с подходящите фини обувки излъчват неповторим финес.

Характерни за офис роклите са изчистеният дизайн, класическите цветове като черно и тъмносиньо и съчетанието на геометрични елементи. Това не означава, че не можете да оцветите работното ежедневие с искрящи актуални нюанси и смели флорални мотиви.

В Дафне предлагаме модели както за любителите на класическата визия, така и за смелите жени, които обичат да експериментират с нестандартни десени и ярки цветове.

Макар и смелите съчетания във флоралните десени да са наша запазена марка, предлагаме и рокли с нежни преплитащи се цветя в меки тонове, подходящи за работното ежедневие.

Материите за комфортни офисни рокли включват класическия проветрив памук, луксозното жарсе и леката еластична вискоза.

Елегантна визия за всеки повод с Daphne.bg

Ние сме една от водещите марки на българския пазар за елегантни дамски дрехи, в това число и за изискано офис облекло.

Нашият стремеж е да помогнем на всяка дама да бъде неотразима и да завладява погледите със своя стил.

Дългогодишният ни опит е воден от усилието да надминем и най-високите изисквания. Множеството ни почитателки на различни възрасти доказват, че успяваме да го постигнем.

Работното ежедневие не бива да бъде скучно в никакъв случай. С нашите тоалети изживявате всеки ден в офиса с настроение и усещане за комфорт.

Изразете своята изисканост и стил с Daphne.bg.