Daphne

Широки панталони

Филтри filter

Материал

Тип

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Това е мястото, на което ще откриете качествени дамски широки панталони с бранд Daphne, които могат да се превърнат в новия ви любим чифт, независимо дали става въпрос за ежедневието или за по-специални случаи.

Какви широки панталони ще откриете в Daphne

В продуктовата категория дамски широки панталони изграждаме асортимент от стилни елегантни предложения, които са идеални за по-формална среда или за по-официален повод. Предлагаме и разнообразие от летни ефирни панталони в свободен силует, които са подходящи за по-ежедневни визии и могат да придадат феерична естетика на всеки пролетно-летен тоалет.

Тук ще откриете както модерни широки панталони с висока талия, така и дамски летни панталони с ластик и свободни крачоли. Що се отнася до цветове и десени – предлагаме такива в най-актуалните към момента дизайни.

Ако търсите много качествен широк панталон с висока талия на съответстваща на характеристиките му цена, Daphne.bg е вашето място за следващата ви модна находка.

Материалите, които се използват за изработката на артикулите в тази категория са изключително качествени и издръжливи. Освен това предлагат търсеното потребителско изживяване, благодарение на мекия допир и удобството, което му осигуряват по време на носене на дрехата.

Какви са топ предимствата на дамските широки панталони

Колкото и класически и вариативни да са вталените дънки, в последните години те бяха заменени от удобството и ефирността на широките панталони. Дамските панталони постепенно заеха централно място в гардеробите на жените по цял свят, осигурявайки не само повече актуалност на техните визии, но и чисто практически предимства, които едни прилепнали панталони не могат да ни донесат.

От функционална гледна точка, широките панталони дават повече свобода в долната част на тялото, която носи много предимства, особено през летния сезон. Освен повишеното удобство, този тип панталони предлагат и неповторима женствена естетика. Широкият крачол придава ефирност на силуета, независимо дали панталонът е комбиниран с ежедневна блуза или официален топ.

Широките панталони с висока талия издължават силуета и правят краката да изглеждат по-дълги. Особено подходяща е комбинацията с токчета, която ще засили този ефект.

Всичко това води до извода, че ако все още не притежавате поне един чифт дамски панталони с широки крачоли, то времето за това определено е настъпило, особено ако искате да сте в крак с най-новите модни тенденции.

Daphne – изразете женствеността си със стилни дрехи

Женствеността, изтънчеността и увереността са три от музите на бранда в производството на красиви дамски дрехи. Всеки артикул се изработва с поглед към тези качества на съвременната дама, с цел да се акцентира върху тях и всяка бъдеща притежателка на модела да се чувства отлично в своята кожа.

Daphne.bg – увереността идва отвътре и няма как да не бъде забелязана отвън.