Daphne

Копринени шалове

Филтри filter

Размер

Материал

Тип

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Имате нужда от стилен аксесоар, който да раздвижи тоалета ви? Разгледайте нашите дамски копринени шалове, с които може да придадете различно усещане на всяка визия, прецизно завършвайки я с този така луксозен аксесоар. Тук ще откриете разнообразие от модели, разцветки, десени и стилове, в което всяка дама може да намери артикул, отговарящ на нейното търсене и вкус.

С какво се отличават нашите копринени шалове

Ако трябва да опишем колекциите ни от копринени шалове накратко, непременно щяхме да използваме думи като красота, женственост, ефирност, лекота, лукс, нежност, елегантност и отлично качество.

Именно последното е на първо място за нашия бранд, защото това е основната характеристика на нашите модни артикули, върху която изграждаме всички останали техни качества. Защото колкото и красива да е една модна находка, ако тя не е качествена, не би могло да се каже, че е достатъчно добра, за да носи бранда на Daphne.

Луксозно качество, перфектна визия и справедливо съотнесена към тях цена – обобщено това са предимствата на нашите копринени шалове. Тъй като това е наистина предпочитана комбинация ви съветваме да не чакате последния момент, за да грабнете нашите красиви предложения. Ако сте харесали наш копринен шал и искате да е в гардероба ви час по-скоро – Daphne.bg е платформата, от която може да извършите бърза и лесна онлайн покупка на модната находка.

Разполагаме с голямо разнообразие, от което знаем, че всеки може да намери модерния артикул, който да пасва идеално на неговото търсене. Разгледайте сами и се убедете в това.

Какви са предимствата на копринения шал

Когато модният ентусиаст чуе съчетанието „копринен шал“, мигновената асоциация, която изниква в ума му определено насочва към лукса. И то лукс в два основни аспекта – визия и усещане. Коприната е лъскава и гладка материя, усещането от която и чийто външен вид не могат да бъдат повторени чрез използването на друг текстилен материал. Материята не само изглежда луксозно, но и предоставя особено приятен допир и луксозна мекота.

Коприната е хидрофобична, което означава, че не задържа влага. Тя е хипоалергенна и устойчива на прах и акари, затова има много малка вероятност да предизвика контактен дерматит. Материята на дамските шалове от коприна е мека и феерична и е особено подходяща за пролетния и летния сезон.

По-големите копринени шалове може да се използват и като лека наметка на официално събитие на открито. Някои дами ги слагат нощем, увити около косата, тъй като се смята, че този подход допринася за запазване на блясъка и мекотата на косъма.

Daphne.bg – модните находки, които всяка дама би искала да притежава.