Daphne

Шалове

Филтри filter

Размер

Материал

Тип

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Подкатегории arrow icon
Зимни шалове
Копринени шалове
Летни шалове
Фишу

Зимата не е единственият сезон, през който е уместно да се носят шалове. Всъщност, модата се е развила по такъв начин, че на практика вече може да откриете подходящ шал и за всеки един от останалите сезони.

Тук ще откриете както семпли, така и смели предложения за дамски шалове за различни сезони, които може да превърнете в незаменим аксесоар за внасяне на ефирност и нежност в любими модни визии. Пожелаваме ви приятно разглеждане и пазаруване в Daphne.bg!

Daphne – шаловете, с които да внесете доза феерия във всяка визия

Когато става въпрос за дамски шалове, това, което може да очаквате от нашия бранд е безупречен стил, уникално качество на материите и справедлива цена.

В модните артикули тук съчетаваме най-търсените качества в един дамски моден аксесоар, а именно красива визия, функционалност, удобство и издръжливост. Вярваме, че така отговаряме на търсенето на всяка съвременна дама, която се старае да бъде в крак с модните тенденции и да се появява навсякъде с безупречни визии, независимо дали това ще е на работа, в парка или на вечеря с приятели.

Тук ще откриете така търсения луксозен дамски шал, с който ще успеете да постигнете перфектната комбинация за предстоящия ви официален повод.

Предлагаме не само елегантни дамски шалове, но и такива, които са особено подходящи за съвсем ежедневно носене. Може да ги комбинирате със всеки стил облекло и така да внесете доза модна ефирност на който и да е тоалет от гардероба ви.

Флорални десени, геометрични щампи, луксозни орнаменти, нежни краски или закачливи фигури – тук ще откриете предпочитаното стилово усещане в перфектна комбинация от цветове и материи.

Различните модели шалове може да откриете тук:

Какви са предимствата на различните материи дамски шалове

Ако сте започнали да разглеждате шаловете, които предлагаме тук, най-вероятно луксозните материи, от които те са изработени вече са ви направили впечатление. Да, влагаме особено старание, защото материята е една от основните характеристики, които изграждат високото качество на нашите луксозни дамски шалове.

Наблягаме на естествени материали като коприна, памук, кашмир и лен. Може да ги срещнете в комбинация с модал – полусинтетичен материал, който се използва за добавяне на мекота и лекота в плата.

Копринените шалове са много подходящи за носене в косата като диадема или под формата на панделка върху опашката, защото се грижат за запазване мекотата и блясъка на косата. Материята е изключително нежна към кожата и е с естествена хипоалергенност. Леката ефирност на плата е особено подходяща за лятото.

Кашмирът е по-плътна материя и може да се носи в преходните сезони. Предлага особено нежно докосване и луксозна визия. Устойчив е на гънки и осигурява абсолютен комфорт. Няма нужда да изброяваме неоспоримите предимства на памука.

Ако търсите луксозен дамски шал с отлично качество на достъпна цена Daphne.bg е вашето място.