Daphne

Официални панталони

Филтри filter

Материал

Тип

Размер

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Дамските официални панталони предлагат вариативност, която предоставя възможност за подходящото им комбиниране както в строго формални визии, така и в по-ежедневни такива. Разгледайте продуктите, които предлагаме тук и изберете новия си чифт дамски официални панталони, с които да направите сутрешната си задача за обличане малко по-лесна.

Качество, визия, стил – по това ще познаете официални панталони Дафне

Предлагаме перфектната комбинация между трите гореизброени качества, към която прибавяме и достъпна цена. Можем да говорим за достъпност, тъй като според вложените материали, ресурси, работа и специални знания в изработката на модните стоки, както и в съответствие с постигнатите крайно качество и убедителност, цената, която ви даваме в Daphne.bg е наистина изгодна.

Независимо дали ще пазарувате в нашите физически магазини или ще направите поръчка онлайн, може да разчитате на това, че получавате качеството, за което плащате.

Суровините, които се използват за производството на нашите дамски официални панталони са не само качествени, но са и едни от най-подходящите за целта. Затова платовете, които ще получите предлагат приятен и мек допир, необходимото удобство, не запарват и при правилна грижа издържат на многократно пране.

Памукът е една от основните материи, на които разчитаме тук, а синтетичните му еквиваленти се предпочитат за постигането на по-специфични платове, които предлагат различни предимства.

Какви артикули ще откриете в категорията дамски официални панталони

Тук ще откриете съвременния еквивалент на класическите официални дамски панталони с права кройка и ръб – официални дамски панталони тип „цигара“. Те са с по-вталени крачоли, но предлагат достатъчно комфорт, едновременно придавайки елегантност на тоалета. В традиционния вариант се предлагат с деликатни италиански джобове.

Голямо предимство е, че те могат да бъдат комбинирани както с по-ежедневни топове, така и с по-формални такива. Съответно могат да бъдат носени както за работа в офис, така и на официален повод като сватба например.

За да бъдете актуални на сегашните тенденции в модата, ви е необходим и поне един официален панталон с висока талия. В Daphne.bg ще откриете идеални варианти, включително такива в свободен силует и панталони с широк крачол, които са напълно в крак с последните течения в модата.

Искате да постигнете изчистена, но изтънчена визия или да наблегнете на ефирността и съчетаването на цветни акценти? В нашите магазини може да постигнете и двете цели, защото разполагаме с всичко необходимо в дамската мода за изграждането на перфектно съчетания тоалет.

Daphne е мястото за женска мода

Всяка дама може да открие себе си и своя стил в нашите модни артикули, създадени с повишено внимание към всеки детайл и с желание за постигане на перфектните модни стоки. Може да се доверите на старанието на нашите дизайнери и на лоялността ни като бранд към всеки наш клиент и да пазарувате спокойно най-модерните дамски дрехи от удобството на дома си всеки ден.