Daphne

Фишу

Филтри filter

Размер

Материал

Тип

Цвят

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Фишу е малък шал, който в класическия вариант се носи на врата. Съществуват различни видове, като при най-конвенционалните платът е във формата на издължен триъгълник или ромб, или пък правоъгълна форма в класическия вариант, наподобяващ най-много на обикновените шалове.

Това е малък моден аксесоар, но въпреки това може да внесе голяма разлика във визията, правейки я по-изтънчена и елегантна. Ако търсите именно подобен ефект, ви предлагаме да разгледате колекцията ни с дамски фишута, които сме подбрали специално за вас.

Модното дамско фишу, с което да усъвършенствате тоалетите си

Използването на дамско фишу може да допринесе за постигането на перфектен естетически завършек на визията. Използван по традиционния начин, този аксесоар придава особено нежна изтънченост, която носи деликатна доза луксозно усещане. Ако все още не сте пробвали да комбинирате ежедневна или по-формална визия с фишу, то ви съветваме да го направите – това е модна идея, която придава умерена женственост на тоалета и го прави още по-спретнат.

За тази цел в Daphne.bg ви се открива страхотна възможност – да намерите най-подхождащото на вашите стил и вкус фишу или така наричаната от някои хора шал яка. Качеството е нещо, за което няма нужда да се притеснявате при нас, защото това е една от най-важните за нас характеристики. Поставяме бранда си само на дрехи и модни аксесоари, които отговарят напълно на изискванията ни за безупречно качество.

Тук ще откриете дамски фишута с отлично качество, „пръст“ в което имат най-вече луксозните материали, които са използвани за изработката на тези аксесоари.

Преимуществено залагаме на висококачествени естествени материи като памук, лен и коприна, които са перфектният избор за един такъв дамски аксесоар. Те предлагат удобство, комфорт, мекота, лекота, нежен допир и въобще всичко, което бихте търсили в едно красиво и качествено дамско фишу. А в Daphne.bg ги получавате и на отлична цена, комплимент към всички страхотни характеристики на избрания от вас моден артикул.

Съвети за начини за носене на дамско фишу

В класическия вариант фишуто е предназначено да се носи на врата, затова и някои хора го наричат шал яка. Може да бъде завързано отпред или отстрани, в зависимост от визията, която търсите. Освен това за захващането му може да се използва брошка, вместо възел.

Може да използвате красивото дамско фишу като диадема, лента за коса или като друга част от прическата. То може да бъде завързано също и за опашката на косата. Популярно решение е и използването на фишу за украсяване на дамската чанта чрез завързване за нейната дръжка. Някои дами го използват и като аксесоар за разчупване визията на панталоните, връзвайки го на гайка в горната им част.