Daphne

Плетени жилетки

Филтри filter
Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена
Няма продукти в тази категория

Няма дреха, която да напомня така за белия зимен ден, както го прави една пухкава топла дамска плетена жилетка. Именно на този артикул е посветена настоящата продуктова група, в която ще откриете красивите плетени жилетки на Дафне, с които зимата да стане едно по-уютно и приятно време.

Какви плетени жилетки може да откриете тук

Винаги започваме с качеството, защото за нас то е на първо място и то дори преди още да говорим за естетика и визия. А всъщност, за да бъде наистина красива една дамска дреха, тя преди всичко трябва да е качествено изработена и в тази изработка да са вложени качествени текстилни материали и да са използвани правилните съвременни методи на производство. В противен случай дрехата би изглеждала красиво, но само отдалеч.

Освен това дамските плетени жилетки, които ще откриете тук са много удобни. Всяка дама знае какво е красивата плетена дреха, която е избрала да се окаже, че предизвиква раздразнения на кожата, дискомфорт, зачервявания, сърбеж и други неприятни усещания. Затова се стремим максимално да изключим този фактор, създавайки наистина меки жилетки, осигуряващи така търсените комфорт, топлина и уют през зимата.

Тези фактори в никакъв случай не ни позволяват да направим компромис с визията на плетените жилетки, които ще откриете тук. Тя също е приоритет за нас, затова може да разчитате, че сме се погрижили и за този аспект. И колекциите ни в категорията го доказват.

Цените, които поставяме на артикулите в Daphne.bg съобразяваме максимално с производствения процес, целия вложен ресурс и крайното качество на изработената дреха. Затова може да разчитате, че модните находки, които закупувате в нашите физически магазини или онлайн тук наистина си заслужават сумата, която ще заплатите.

Имате нужда от дамска плетена жилетка за предстоящия сезон? Или желаете да замените любимата си, но поостаряла жилетка от предходния сезон с по-модерно предложение? Попаднали сте на правилното място, защото тук ви предлагаме наистина добър избор от модерни дамски плетени жилетки.

Daphne – синоним за качество, стил и женственост

Вече цели три десетилетия се занимаваме с дамска мода в България и за този период изградихме стабилен български моден бранд, благодарение на нашето основно вдъхновение – истинските български дами. Знаем, че всяка жена иска да се чувства красива, каквото и да облече, затова ние се стараем да наблягаме на женствеността и изтънчеността във всяка дреха, която носи марката Дафне.

Разгледайте и другите ни модни предложения в останалите категории на Daphne.bg Огледайте се за актуалните ни оферти и намаления, може би точно там се крие следващата ви стилна находка за безупречна визия.