Daphne

Ефирни рокли

Филтри filter

Ръкав

Материал

Дължина

Тип

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Женствеността и красотата се допълват най-добре от облекла с ефирни и нежни материи.

Ефирните рокли са обичани от дамите заради усещането за свобода и свежест и финото подчертаване на женската елегантност.

Твърдението, че жените трябва да избират между красота и комфорт, се опровергава най-добре именно с леките ефирни летни рокли.

Те позволяват свобода на движението, а деликатните материи сами по себе си излъчват елегантност.

От Daphne.bg ви представяме неустоимата ни колекция ефирни рокли, съчетаващи грацията с неповторимо усещане за комфорт.

Елегантни ефирни рокли за неповторима нежност

Ефирните рокли изразяват нежната стихия на женската същност.

Те се спускат с плаваща лекота по тялото и създават усещане за безгрижие.

Леките рокли са най-доброто решение, за да се чувствате комфортно в кожата си и да преживявате с усмивка и настроение горещите летни дни.

Обърнете внимание на разнообразието от модели, десени и стилове в колекцията ни. Моделите могат да ви направят неотразими в различните поводи – както приятелски събирания и разходки, така и официални събития.

Предлагаме ефирни дълги рокли, които обгръщат цялото ви тяло с нежност, както и къси варианти за романтични разходки.

Въздушните материи в съчетание с нежни флорални мотиви създават най-изящните ефирни рокли, с които дори забързаните работни дни преминават с лекота.

Най-голямото предимство на деликатните платове е възможността да се създават рокли със спускащи се волани, които не тежат а напротив – карат роклята да изглежда още по-лека.

Свободните силуети позволяват най-голям комфорт, а когато се съчетаят с подходящо коланче елегантно подчертават талията.

Сред най-ефирните материи за дамски дрехи са еластичната вискоза, луксозното жарсе, подходящо за официални тоалети, и проветривия памук. Вискозата, трикото и памукът падат изключително нежно по тялото и не задържат топлина и влага.

Колкото и да са нежни ефирните рокли, материалите им са изключително издръжливи на многократно пране. Десените няма да загубят яркостта на цветовете си а моделите дълго ще ви доставят комфорт и усмивки.

Бъдете женствени и стилни с Daphne.bg

В Дафне ще намерите всички класически модели, които диктуват законите на елегантността, но в съчетание с революционни решения.

Разнообразието от модели и десени ни отличава дори от световни производители и дава възможност на стилните дами да бъдат с уникална визия.

В основата на нашия стремеж е именно да подчертаем женската красота с изящни модели и да ви помогнем да бъдете неотразими със смелите артистични десени.

Именно дългогодишните ни усилия и опит са ни превърнали в един от водещите български брандове за елегантни дамски дрехи.

Женската красота заслужава да бъде обличана в разкош. Подарете си това, което заслужавате с Daphne.bg.