Daphne

Разкроени рокли

Филтри filter

Ръкав

Материал

Тип

Дължина

Цвят

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Модата се променя с всеки изминал миг, но някои определени модели си остават еталон. На едно от първите места сред тях се нарежда обичаната от всички жени разкроената рокля.

В миналото разкроените рокли са носени ежедневно от дамите, а луксозните варианти са съпътствали светските събития. В днешно време този модел продължава да бъде носен при всякакви поводи в най-различни разновидности.

Тайната на тази рокля е, че с нея изглеждате забележително дори в най-обикновените дни.

Всяка жена трябва да има поне една разкроена рокля в гардероба си. Но още няколко никога не са излишни и биха допълнили елегантно гардероба ви за всеки повод.

От Daphne.bg ви представяме изискана колекция разкроени рокли за лятното ежедневие и бляскавите вечерни събития.

Разкроени рокли – женственост и стил във всеки миг

Разкроените рокли се предлагат в изключително разнообразие от стилове и кройки. Те могат да бъдат официални и строги, романтични, класически или модерни, но във всеки свой вариант са неповторимо женствени.

Класическият модел, обичан от всички жени по света, е пристегнат в талията и се разкроява надолу от нея, като създава усещането за свобода и комфорт. Тази кройка подчертава достойнствата на всяка фигура и скрива недостатъците.

Проветривият памук и еластичната вискоза са идеалните материи за разкроени рокли. С тях полата пада ефирно върху краката и позволява съвършен синхрон между комфорт и красива визия.

Класическите модели с ретро излъчване, обсипани с polka dots, са незаменим елемент от гардероба на елегантната дама. Те създават жизнерадостно настроение и романтика в лежерните разходки, срещите и неофициалните събития.

Флорални мотиви нежно украсяват разкроените ни дамски рокли, а смелите комбинации на ярки цветове и нестандартни мотиви ви отличават и придават дързост и увереност. Елегантните пейсли мотиви са подходящи както за срещите с близки и лежерните разходки, така и за офисната обстановка.

Обърнете внимание на изисканите модели в миди дължина под коленете, изпълващи работното ежедневие на стилната дама с настроение и грация.

Daphne.bg – всичко за елегантната дама

Ние от Дафне съчетаваме класическите правила на елегантността със смели и революционни решения.

Всеки наш модел е изработен с оригинален дизайн, който се откроява на фона на обикновените елегантни тоалети.

Гордеем се със собствения си почерк в изработката на елегантно дамско облекло, заради който сме предпочитани от много дами на различни възрасти.

Изисканата дама е в центъра на нашия стремеж да предлагаме най-доброто спрямо световния пазар и да надминаваме очакванията. Дългогодишният ни опит ни позволява да отговаряме на високите световни стандарти в модата.

Вярваме, че всяка дама заслужава да подчертава и да се радва на красотата си и имаме правилните тоалети с които да бъде неотразима.

Вземете това, което заслужавате в Daphne.bg.