Daphne

Маски

Филтри filter

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Разгледайте богатата ни колекция с предпазни маски за лице, в която ще откриете изработени от нашия бранд защитни аксесоари с високо качество. Разполагаме с най-различни цветове, дизайни, десени и стилове, сред които бихте могли да намерите предпазна маска за многократна употреба за всяко свое настроение.

Допълнете онлайн поръчката си в нашия сайт с красива и практична маска за лице, осигуряваща добра защита или посетете някой от физическите ни магазини в страната.

Какви са предимствата на предпазни маски Daphne

Тук ще откриете предпазни дамски маски за лице, които са изработени от висококачествени материали, осигуряващи на кожата нежен допир. Писна ви да носите маски, които дразнят кожата и не прилягат добре на лицето ви?

Нашите специалисти разработиха тези маски със специално внимание към основните качества, които подобен аксесоар е задължително да притежава – здравина, добра протекция, деликатен допир и стабилно захващане. Освен това те влагат и допълнително внимание към важните естетически детайли, които всяка дама обича да съблюдава.

Затова тук ви предоставяме богат избор от различни модели предпазни маски за лице, с които ще може да съчетаете всяка визия, внасяйки цвят и разчупеност в сивото ежедневие и повдигайки духа и настроението не само на себе си, но и на околните.

Маските, които ви предлагаме тук са изработени от качествен памук, който е деликатен към кожата, може да се използва и пере многократно. Това е устойчив материал, който издържа на многобройни носения и поддръжката му е изключително лесна. Нашите маски са изработени от двуслойна материя, която осигурява добра протекция срещу бактерии, вируси, полени и прахови частици.

Препоръчваме ви да перете подобен тип памучни маски след всяко носене за повече от 2 часа. Така в нея няма да се натрупват бактерии. Затова е добре да имате няколко броя такива маски, така че да може винаги да имате поне една свежа под ръка.

Можем да ви предложим изчистени семпли маски в неутрални цветове, които могат да се съчетаят добре с почти всяко облекло. За най-смелите ви визии сме подготвени с маски с наситени и ярки цветове. Тук ще откриете и двулицеви маски, които ви носят допълнителна вариативност при комбинирането с цялостната визия за деня. Разполагаме и с предложения, които наблягат на стила и семплата изисканост.

Носенето на маски на закрито е добър начин за поддържане на здравна хигиена в сезона на гриповете. Освен това е знак за висока загриженост към околните, когато носещия я го прави с цел да ги предпази при наличие на заразни симптоми.

Daphne – за дамите със стил

Daphne.bg е мястото, на което можете да се сдобиете с куп модни артикули, насочени към изграждането на неподражаемо женствено изискано излъчване. Търсите подарък за жена със стил? Можем да ви предложим специален gift card ваучер за пазаруване от нас, с който със сигурност ще успеете да я зарадвате с качествена дамска мода.