Daphne
Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare
video 515 Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare
ID: 24R_2445Lo-8

Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare

86.50 лв.
product color
product color
Запази
в любими

- G K M X

Къса рокля от трико с абстрактен графичен принт в цвят Fanfare Моделът е в А силует, с лодка деколте подчертано с контрастно бие, с капковиден отвор на гърба. Еластичната материя придава усещане за летен комфорт и свобода на движението. Удобна рокля Daphne, подходяща за ежедневието, произведена от 36 до 46 размер. Щампата варира в зависимост от размера.
материали

96% вискоза, 4% еластан

Поддръжка

Препоръчваме деликатно машинно пране (max.30'С ). Използвайте меки перилни препарати без избелващи компоненти или шампоан за вълна! Позволено е професионално мокро почистване! Гладете само от вътрешната страна!

Наличност по магазини

Моля изберете размер