Daphne

Туники

Филтри filter

Тип

Ръкав

Цвят

Размер

Материал

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Туниката е вечномодерната дамска дреха, характерна най-вече за лятото, която придава ефирност на визията и предоставя повече свобода на тялото. Лято или пролет – туниките са сигурно стилно решение, което ще ви донесе и необходимата прохлада. Моделите, създадени за носене през по-студените месеци пък носят допълнително мекота и топлина, и разчупват стила на тоалета.

Какво отличава туниките на Daphne

Тъй като предлагаме основно дамска мода, нашият бранд е изграден на основата на акцентиране върху две присъщи качества на всяка дама – стил и нежност. В тази продуктова категория ще откриете перфектно съчетание на двете характеристики, което ще помогне визията ви винаги да излъчва женственост и увереност, без тоалетът да се натоварва излишно.

Качеството на нашите туники е едно от нещата, с които се гордеем, затова спокойно можем да заявим, че може да се доверите на устойчивостта на дрехите в категорията. Освен красива и качествено изработена, една дреха трябва да бъде удобна, за да може да се носи с пълно удоволствие. Брандът се грижи и за постигане на тази така важна характеристика на облеклото.

Добрият вкус не струва нищо, но всички преимуществени качества на дрехите изискват влагането на ресурс. В Daphne.bg се стараем да предлагаме дамски туники в отлично съотношение между цена и качество, така че винаги да имате възможност да изберете повече от 1 дреха, с която да обновите или допълните гардероба си.

Разнообразие от дамски туники на разпознаваем български моден бранд

Това ще ви предложим тук – многообразие от възможности за изграждане на визията, която си представяте и качеството, което търсите обезателно.

В Daphne.bg ще откриете красиви туники с дълъг ръкав, официални туники, спортно елегантни туники, елегантни туники, дамски ризи туники и други. Изграждаме асортимент от летни туники, не само носещи прохлада, но и придаващи фееричност на тоалета.

Също така ще предлагаме и зимни туники. Флорални, фигурални, многоцветни или едноцветни, със свободна кройка, с набори или вталяване, асиметрични туники, ефирни туники на дипли и прочие.

С какво може да съчетаем една дамска туника

Обичайно туниките се избират като акцент на тоалета. За да се постигне този ефект означава, че останалата част от него трябва да бъде с по-приглушен стил, за да не се получи прекалено натрупване.

Обичайно се избира туниката да бъде съчетана с прилепнали дънки или клин, като едно от най-популярните решения е коженият клин. Това е така, защото в класическия случай туниката придава обем в горната част на тялото, което обикновено се компенсира с по-вталено долнище.

Най-трудно е съчетанието на туниката с връхна дреха. Най-подходящи в случая са скъсените горници или обратното – горни дрехи, стигащи дължината на туниката.