Daphne

Daphnе loyalty card

Уважаеми клиенти,      

Притежателят на Dáphnе Loyalty Card може да се възползва от различни отстъпки, ваучери и индивидуални привилегии! 

 

За да бъдете член на програмата за лоялни клиенти на Dáphnе, е необходимо да направите еднократна покупка за минимум 100 лв. и да попълните регистрационен формуляр. При достигане на обща стойност на Вашите покупки от 500 лв. (в рамките на 12 месеца максимум) се активира ваучер от 25 лв., който може да се използва, като платежно средство при следваща направена покупка в магазини Dáphnе или на www.daphne.bg. Всеки следващ ваучер  (на стойност 10 лв.) се активира при нови покупки на обща стойност от 200лв. За да бъдат отразени покупките Ви по сметката на Вашата карта, както и за да ползвате натрупаните ваучери, е необходимо да представяте Вашата Dáphnе Loyalty Card при всяка покупка. За ползване на натрупани ваучери при онлайн покупки е достатъчно да предоставите номер на Вашата Dáphnе Loyalty Card

Информация за натрупаните отстъпки може да получите на място в магазини Dáphnе, на тел: 052/ 502 088 или на e-mail: sales@daphne.bg.

 

С попълването на регистрационен формуляр за получаване на клиентска карта Вие приемате Дафне ЕАД като администратор на базата данни, който да обработва Вашите лични данни и данните за Вашите покупки в търговските обекти на Дафне ЕАД в съответствие със Закона за защита на личните данни на Република България.