Daphne

Топ 5 съчетания на дамски тениски 

Дамските тениски са удобни и обичани за носене. Те са и едни от най-универсалните дрехи в гардероба на една жена. Предлагат се в безброй варианти, цветове, стилове и десени и можете да изберете от най-класическите видове до изключително странни и екстравагантни продукти.

Обикновено се съчетават с дънки, защото е най-лесно, удобно и винаги изглежда добре. Но в тази статия сме ви приготвили още 5 комбинации, по-традиционни и по-смели, с които да съчетаете тениските си. Помислили сме за различните видове тениски, за да може да изпробвате всички варианти и да изглаждате стилно.

Тениски с поли

Различните тениски, могат да се съчетая изключително добре с различен тип поли. По-официалните тениски могат да се комбинират добре, дори с официални поли, като този тип. Като за тях трябва да изберете изчистена тениска, с по-дълъг ръкав. Може да заложите и на елегантна цветна пола с черна или бяла тениска. 

За ежедневно носене, можете да заложите на тениски, които да комбинирате с дънкови поли, а за тях може да изберете както изчистена тениска, така и такава с принт.   

Тениска с панталони

За официални събития или работа, можете успешно да съчетаете вашата тениска с класически панталони. Звучи, като нестандартен подход, но изборът на правилна тениска с панталон, би изглеждал отлично,. Трябва да изберете официална тениска, a тук по-дългият ръкав също е задължителен. Избягвайте прекалено цветните принтове и искрящите цветове. Можете да заложите на класически или пастелни цветове с леки декорации.

Сака и жилетки

За работата си, ако искате да ви е максимално удобно, е хубаво да съчетаете изчистена тениска със сако или жилетка. Така видът ви ще е достатъчно професионален и ще wи е удобно. Изберете тениска от един цвят с високо деколте, като може да е овално или V-образно.

Заложете на класическите цветове - черно, бяло или тъмносиньо, ако искате да си създадете по-авторитетно излъчване.

Якета

Тениските могат да се съчетават с различни якета, както кожени, така и пухени или дънкови. Ако искате по-женствен вид можете да използвате яке от плат или дънково. А за по-рокерско излъчване – коженото яке е идеално.

Изборът на стил и цвят тениска в случа зависи от вашите лични усещания и от другите елементи на облеклото.

Спортни дрехи

Това е и най-обичайната комбинация, която дамите използват за удобство – тенисна и спортно облекло. Тениските се съчетават добре, както със спортни клинове, така и с анцузи, а цветовете и вида няма значение, защото тук е важно удобството.

Това са само няколко идеи как да комбинирате вашите тениски. Изпробвайте ги и вижте коя комбинация пасва на вашия личен стил най-много!