Daphne

Kолекция Есен-Зима 2020/2021

Женственост и естествен комфорт с новите трикотажни рокли на Daphne

колекция Есен-Зима 2020/2021

Усещане за лекота и комфорт изпълва динамичното ежедневие на дамите, с избора на трикотажни рокли от Daphne. Елегантните кройки фино подчертават фигурата, а многообразието от десени се вписва перфектно в настроението на различните дни – тези, в които ангажиментите не спират, до романтичното спокойствие и безгрижието на свободните часове. Меките материи на трикотажните рокли на Daphne са селектирани с много внимание на най- престижното текстилно изложение в Париж, а известни фабрики в Италия и Франция произвеждат характерните тъкани специално за българската модна марка.



Трикотажните рокли - елегантна визия без усилия

Следвайки желанията на дамите за пълен синхрон между красивата визия и усещането за вътрешен комфорт, трикотажните рокли в колекцията на Daphne за есен-зима 2020/2021 отново предлагат женствени кройки, подходящи за всеки повод и място. Класическите дължини около коленете и изисканите деколтета се вписват идеално във всеки бизнес и офис дрескод, а само с лека промяна на аксесоарите – и в поканата за неформално събитие, среща или вечеря. И не на последно място – трикотажните рокли лесно се комбинират със сака и връхни дрехи, или с любимите широки кашмирени шалове, завиващи раменете в топла прегръдка.

Запазена марка в колекциите на Daphne, независимо от сезона, са изящните флорални мотиви – различни по стил, но идентични в усещането за деликатност и женственост. Така трикотажните рокли в предпочитания от дамите класически прав силует, придобиват ново звучене с избора на цвят, рисунка или чрез умелата комбинация от няколко десена.

Обърнете внимание и на принтовете вдъхновени от най-приказните и горещи кътчета на света. Тропически цветя и листа дискретно привличат вниманието върху част от моделите трикотажни рокли, готови да стоплят мислите и в най-мрачните зимни дни.

Сред предложенията за новия студен сезон ви очакват и комфортни трикотажни рокли с ефектни детайли, в тон с последните модни тенденции - като асиметрия в дължините, прорези, ципове и външни джобове.

Не пропускайте и моделите в меките тонове на екзотичните подправки, допълнени с ориенталски мотиви – лесни за артистични комбинации с бижута и аксесоари.

Подарете си една по-топла и нежна зима с новите трикотажни рокли на Dáphne.

Гарантираме ви елегантност, мекота и комфорт, а чувството за естественост и красота оставяме на вас.