Daphne

Коледна серия

Филтри filter

Размер

Сортирай по: arrow icon
най-нови
най-ниска цена
най-висока цена

Нашият бранд специализира в производството и продажбата на висококачествени стилни дамски дрехи. Тъй като стилът е най-силното ни оръжие, не се колебаем да го използваме и за създаването на красиви стоки в други категории, изискващи по-специфично отношение към стила.

Затова направихме серията Daphne Home – мястото, на което всеки домакин или домакиня може да открие висококачествени текстилни решения за дома, които да допринесат за изграждане на стилен и уютен интериор.

В този конкретен раздел разполагаме нашата коледна серия, в която ще откриете прекрасни коледни продукти от текстил. Разгледайте ги и поръчайте онлайн, за да осигурите на себе си, цялото си семейство и вашите гости по празниците един неповторим коледен уют и чудесно празнично настроение.

Коледна серия с висококачествен красив коледен текстил за дома

Никога не е твърде рано да се снабдите със стилни аксесоари за изграждане на ефектна коледна украса. Дори и да разглеждате настоящата категория в месеците преди декември, моментът е абсолютно подходящ – колкото по-рано изберете коледни продукти за дома, толкова повече време ще имате да изградите перфектното съчетание от цветове и декоративни елементи.

В нашата коледна серия ще откриете:

  • Коледни декоративни възглавници;
  • Пълнеж за декоративни възглавници;
  • Коледни калъфки за възглавници;
  • Тишлайфери с коледни мотиви;
  • Покривки с коледен дизайн.

Всеки един от изброените коледни артикули за дома е изработен от висококачествени материали, придаващи здравина на материята, наситеност на цветовете и дълготрайност на тези качества, независимо от многократното използване и пране на домашния текстил.

Изтънчеността на една дама няма как да не проличи в подредбата и декорирането на нейния дом. Затова ние ви предлагаме домашен празничен текстил, който ще улесни задачата ви за постигане на цветна, но стилна и елегантна коледна декорация у дома.

Предлагаме ви калъфки за декоративни възглавници, тишлайфери и покривки с най-обичаните коледни цветове, в елегантни десени, които да комбинирате с останалите декоративни елементи във вашия дом.

В Daphne.bg имате възможността да поръчате онлайн и да избегнете суматохата около празниците, избирайки бързината и удобството на пазаруването в интернет. Ние ще се погрижим за достигането на поръчките от нашата коледна серия навреме за празника. За вас остава да се насладите на приятния процес по украсяването на интериора с качествени коледни аксесоари.

Стил по Коледа с Daphne

В нашите магазини ще откриете не само стилни предложения за декорацията у дома, но и страхотни модни решения за всички декемврийски празници. Търсите рокля, която да ви помогне да изпъкнете със стил на новогодишната нощ? Или пък искате да намерите удобна рокля за Коледа? При нас ще откриете чудесни празнични рокли на изгодна цена, с които да заблестите.

Предлагаме страхотни висококачествени дрехи, подходящи за сезона, които ще приповдигнат настроените ви и ще ви накарат да се почувствате неустоими в празничните дни и нощи. Обновете дома и гардероба си за празничния сезон и си подарете доза вълнение за още по-незабравими моменти.