Daphne

Топ 5 дамски обувки, които ще подхождат на дълги рокли

Когато дойде сезонът на роклите, много дами ги избират за носене на ежедневни или официални събития. Дългите рокли в различните им вариации са особено предпочитани за разходка, коктейл, работна среща или време, прекарано с приятели. Те са особено женствени и стилни и присъстват в гардероба на почти всяка дама.

Но независимо дали използвате дългата си рокля за разходка или на официално събитие, знаете че правилните обувки са от съществено значение за цялостния външен вид и елегантност на всяка визия.

Когато става въпрос за комбинация на обувки с дълга рокля, изборът може да е по-труден, защото се изисква по-внимателно избиране на подходящите. В тази статия сме ви подготвили 5те най-подходящи обувки, които отговарят на модните тенденции и могат да допълнят перфектно всички ваши дълги рокли.

Сандали с висок ток

Сандалите с висок ток са стилни и практични обувки и са изключително подходящи за носене с дълги рокли, особено с роклите тип „прегърни ме“, като тази рокля. С тях по изключително елегантен начин ще допълните визията си, а разнообразието от цветове и материали за изработка ги прави идеални допълнение. Можете да ги ползвате като цветен  акцент към роклята ли за завършване на визията.

Обувки с връзки около глезена

Обувките в връзки около глезена са подходящи за различни типове дълги рокли, те са изящни и удобни. Могат да бъдат както ниски, така и високи. Ниските може да съчетаете с по-летни и ежедневни рокли, докато високите може да използвате на специални събития.

Балетни плоски обувки

Балетните плоски обувки са идеални за тези, които държат на комфорта си и минават дълги разстояния пеш. Те са женствени и красиви, но в същото време - много удобни. По-подходящи са за по-ежедневни рокли, но могат да се използват и с официални.

Класически токове

Класическите високи токове са любими на много от дамите, те издължават краката и придават женственост и сексапил. Идеални са за официални рокли и специални събития, а с така модерните сатенени дълги рокли биха си паснали отлично.

Боти

Ботите са подходящи за тези, които искат да избягат от клишето и търсят по-авантюристична и разчупена визия. Трябва да внимавате с каква рокля ги съчетава, защото не подхождат на всяка материя и стил. Роклите биха били подходящи за по-студените месеци с къси, семпли боти с ток или не.

В крайна сметка, изборът на правилните обувки е важен елемент от вашия стил, обувките могат да направят съществена разлика в цялото излъчване и визия. Вашият избор за обувки показва вашата индивидуалност и отразяват модните ви предпочитания, затова не ги подценявайте.