Daphne

С какви рокли можете да комбинирате дамските раници

Дамските раници са изключително удобни чанти и предлагат много място и отделения, за да съберете всичките ви нужни вещи. Те са по-практични от обикновените дамски чанти, но масово се избират от по-млади момичета, защото много от другите жени мислят, че няма да стоят добре с облеклото им или пък ще придобият прекалено „ученически“ вид.

Това изобщо не е така, тъй като дамските раници предлагат множество модели, размери и цветове, подходящи за всички жени. Може да не са най-подходящите дамски чанти за делови повод или официално събитие, но пък са най-удобните за ежедневието.

Ако се чудите дали могат да се съчетават с рокли, отговорът е да! Те могат отлично да се съчетая с някои видове дамски рокли, най-вече с летните, на които ще се спрем. Лятна, пъстра рокля и дамска раница е неочаквано добра комбинация, която да направи визията ви неотразима.

Ние сме ви подготвили няколко идеи за раници, които да съчетаете с лятната си рокля. Осигурете си удобство, намерете място за всичките си вещи и не правете компромис със стила, с раниците е възможно!

Дамски раници, които да комбинирате с летни рокли

Дамските летни рокли, които се комбинират добре с раници могат да бъдат в всякакви цветове, с различни детайли по тях, прилепнали или не, както и с различна дължина. За съчетание с тях може да използвате мини дамски раници. Те ще направят визията ви по-закачлива, модерна и безпроблемно ще поберат най-важните ви неща – телефон, пари, ключове и дори червило.

Кожените раниците със среден размер пък побират повече вещи и също са подходящи. За по-цветните рокли може да изберете раница в един цвят, а за семплите летни рокли да си изберете цветна раница. Можете да използвате такива с тънки презрамки, за да е по-женствена визията ви.

Плетените раници също допълват перфектно различните летни рокли. Те дават още по-плажен, бохемски вид, носещ настроение. Те са изключително красиви и стилни и са идеални да ги вземете с вас на лятната си почивка. Размерите им са различни, като тези със среден размер ще паснат най-добре на визията ви. Подходящи а за носене както с дълг, така и с къси рокли, а към тях можете да добавите плетена шапка за завършек.

Независимо от стила ви, ако харесвате и новите летни рокли, към тях винаги можете да добавите дамска раница. Няма да изглежда натрапчиво и по-малко женствено, а дори напротив, те ще ви осигурят удобство, място за съхранение на вещите ви и стил в едно.