Daphne

В цветовете на Френската Ривиера

В цветовете на Френската Ривиера

Новата колекция на Дафне за лято/2022 разцъфва в приказната атмосфера на Френската Ривиера и носи полъха на романтичните истории и блясъка на Лазурния бряг.

За поредна година, любимият български бранд събра международен екип за заснемането на лятната си колекция. Недалеч от шумотевицата на Кан, в дискретно райско кътче до морския бряг, пристигнаха фотограф от Милано със своите асистенти, два модела от Бразилия и още едно красиво лице от Монреал, Канада. В рамките на няколко дни, те работиха от изгрев до залез с творческия екип на марката, за да могат максимално пълноценно да пресъздадат усещането за радост и щастие, закодирани в дизайна и принтовете на колекцията.

А живописната палитра на Южна Франция бе естествен фон за новите модели на Дафне, перфектно вписващи се сред ярките цветове на разкошните пълзящи бугенвилии, екзотичните палми, сладките цитрусови дръвчета и искрящо синьо небе.

Усещането за космополитност е заложено и във всеки детайл от колекцията на Дафне – от фините материи и десени, изтъкани специално за марката във водещи европейски фабрики в Италия, Германия и Франция, до живите и изпълнени с енергия цветове, съобразени със световните тенденции не само за настоящото лято/2022, но и със следващия топъл сезон – лято/2023.

И нещо повече: женствените силуети на роклите прилягат еднакво добре както на забързаната градска среда, така и на лежерните крайбрежни разходки. С малко помощ от аксесоарите, изчистените поли, панталони и топове се вписват идеално както в офисната среда, така и в безгрижните летни срещи с любими хора. А закачливите принтове намигват не само към изящните антични рисунки на Италия и Франция, но и към мечтаните ваканции на близки и далечни дестинации.