Daphne

Удобни, цветни и с блясъка на Swarovski

Удобни, цветни и с блясъка на Swarovski – открийте класическите поло блузи в колекцията на Daphne

Меките, топли и изключително комфортни поло блузи на Daphne неслучайно са сред бестселърите на българския бранд в последните години. Леките и еластични трикотажни материи гарантират удобство през целия ден, а кройките с лодка деколте, с ниска или висока поло яка фино прилягат по тялото и с лекота се комбинират с различните силуети на сака, жилетки, пуловери и връхни дрехи.


разгледайте тук


Незаменимия модел блузи в колекциите на Daphne се предлага в богатото разнообразие на цветове - тибетско червено, хибискус, пепел от рози, морско синьо, цейлонско жълто графит, черен ирис, цвят на кактус, тропическо зелено, парижко синьо и още много други. Комбинирайте ги с елегантен панталон, дълга пола, носете ги под пуловер или с дънки - всички комбинации са стилни.

Безспорният хит сред поло блузите на Daphne са моделите с деликатно проблясващи кристали Swarovski. Красивият акцент по линията на деколтето ще бъде бижуто във вашия тоалет и ще добавя елегантен блясък не само към деловия ден, но и в сладките моменти с приятели вечер. Кристалите Swarovski в красиви проблясъци добавят допълнителен лукс на блузите с поло яка или по линията на лодка деколте. Цялата гама с кристали Сваровски можете да разгледате тук:

Райетата заемат специално място сред характерните за Daphne десени, а към силуета на меките поло блузи добавят женственост и дързост. В зимната колекция на марката се открояват с различни големини, миксиращи няколко цвята или допълнени с модерен акцент - златисти копчета на рамото или блестящи нишки от лурекс.

Моделът, който спокойно може да остане целогодишно в гардероба ви са поло блузите без ръкав – меки, еластични и лесни за миксиране с всеки стил и през всеки сезон.

Новото ни изкушаващо предложение е, че вече можете да си ги поръчате във всеки от предлаганите над 30 цвята така, както ги предпочитате - без ръкав, с къс, дълъг или ¾ ръкав. Можете да добавите към модела си кристали Сваровски в три различни варианта - в красива линия по деколтето, с първата буква от логото на Дафне или в триъгълна форма.

При въпроси, можете да се свържете с нас на daphne@daphne.bg или на телефон 0886565660.

Класическите еднотонни предложения намират място във всеки гардероб. В любимите на всяка дама монохромни тонове – черно, бяло и сиво, или в актуалната за сезона цветна палитра, поло блузите обещават удобство както през забързаното ежедневие, така и през спокойствието на свободното време.

И тази зима, трикотажните поло блузи на Daphne ще внесат не само топлина и комфорт в студените дни, но и щипка добро настроение. За да бъдете елегантни, красиви и със сияеща усмивка, точно както го заслужавате. Цялата гама от меките блузи на Дафне можете да разгледате тук.

Материята от която са изработени е мека и еластична, с високо съдържание на вискоза, което се произвежда по специална поръчка на Дафне. Предлагаме ви и малко повече информация за този материал, като се надяваме да ви бъде полезна.

Вискозата е лек и нежен на допир плат или трикотажна материя с хладна копринена текстура, която се произвежда от естествени материали по синтетичен начин. За първи път е разработена от френския учен Гилер де Шардон през 1884 година, но по-широка популярност добива през първата половина на XX век, когато стават популярни тъй наречените хавайски ризи, които се изработват от 100% вискоза.

Вискозата се добива от дървесна целулоза, като се получава при смесването на естествени целулозни нишки с разтвор на натриева основа. Свойствата на получените влакна са сходни с тези на коприната, памука и лена. Основните ѝ предимства са мекота и луксозно усещане, антиалергичност, хигиеничност и отлична въздушна пропускливост. Според предназначението си вискозата може да бъде матирана или със сатенен блясък.

Ако статията ви е харесала, можете да ни пишете на daphne@daphne.bg или да я споделите с приятели.

В случай, че желаете да научавате повече за колекциите на Дафне, абонирайте се за нашия нюзлетър на info@daphne.bg.