покажи по: 

Нежна блуза от мека трикотажна материя 350E_147GG-1
Нежна блуза от мека трикотажна материя 353G_147GG-1
Ефектна блуза 3C_147S-3
Елегантна блуза с лого 334KR_147L-3SW
Елегантна блуза с лого 339A_147L-1SW
Стилна блуза с ефектно деколте 347E_146PU-24
Стилна блуза с ефектно деколте 354G_146pu-24
Стилна блуза с ефектно деколте 346D_146PU-24
Стилна блуза с ефектно деколте 346G_146PU-24
Класическа блуза с поло яка 346D_147P-1E
Класическа блуза с поло яка 354G_147P-1E
Класическа блуза с поло яка 346E_147P-1E