покажи по: 

Ефирен шал от естествена коприна 460E_14B
Ефирен шал от естествена коприна 465D_17
Ефирен шал от естествена коприна 464D_17
Ефирен шал от естествена коприна 464E/ 17
Ефирен шал от естествена коприна 460E_22
Ефирен шал от вискоза 470_01
Шал 463b_22
Ефирен шал 001-482b/22
Ефирен шал от естествена коприна 492_06
new Ефирен шал от естествена коприна 453D_17
Ефирен шал от естествена коприна 452D_06
Ефирен шал 482E_18